Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No a powiedzcie Brzuchatki jak wy się dzisiaj czujecie i fizycznie i psychicznie? Wszystko ok??![]()
które mają juz swoje maleństwa w domu....kana uważajcie na siebiePrzepraszam,ze napisałam dopiero teraz....ale tak sie wczoraj wieczorkiem zle czułam,ze jak dostałm smska taka wybudzona napisałam tylko do YOKI,ze jest wielka i bardzo mocko jej gratuluje..... i z bólu nawet nie wiem kiedy zasnęłam.....
uciekam jesce polezec,bo cos nie teges ze mna ....![]()
i dzieki za wiesci od Yoki
-super, ze Oliwcia juz po drugiej stronie:-) a Yoce zycze szybkiego powrotu do zdrowka-bidula chyba duzo krwi utracila przy porodzie... trzymaj sie dzielnie kochanażeby nie było ze mam za dobrze z nosem,tymi zębami czy dziąsłami to jeszcze doszły bóle podbrzusza jak na okrescudowny dzień

czy to coś złego ?? jakaś oznaka nadchodzącego porodu, czy cuś 

ojj edee byc moze cos u Ciebie ruszyloJa też miałam wczoraj wieczorem, taki tępy ból w okolicach podbrzusza i jajników, też czułam to jak na nadchodzący okresczy to coś złego ?? jakaś oznaka nadchodzącego porodu, czy cuś
![]()

powodzonka zycze