Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam
Melduję iż Tomuś jest już ze mną w domku, urodzony 20.12.2008 o 16:40, waga 2900g długość 50cm. :-):-):-)
Porodu może nie będę Wam opisywać, bo nie chcę straszyć Tych w dwupaku, było minęło i dzidzia dostał 10pkt w skali Apgar.
Pozdrawiam
Gratuluję rozpakowanym w międzyczasie.
Witam wszystkie mamuśki!
Melduję się po dłuższej przerwie- i muszę się pochwalić- mam już mojego skarba:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Michałek urodził się 15 grudnia o 8,55 przez cc ( szczegóły podam w odpowiednim wątku ( o ile mi mój król pozwoli ;-)), ważył 3150g i miał 54 cm, dostał 10 punktów:-)
Pozdrawki dla wszystkich już rozpakowanych , z oczywistych powodów nie mogłam do was zaglądać ale postaram się odrobić ile się da i i obiecuję umieścić gdzieś zdjęcia w wolnej chwili.
Dwupaki trzymajcie się kochane a która się boi to zapraszam do szpitala w Raciborzu tam pracują same anioły i święte Mikołaje
Nie widziałam takiego zbioru dobrych ludzi jeszcze nigdy- duch świąt;-)cy-cuś?
I życzonka macie wszystkie najlepszych i najcieplejszych najbardziej rodzinnych i choinkowych i śnieżnych, prezentowych, karpiowatych i pierniczkowych słowem cudownych Świąt!!!!
Hejka! Zjawiam się na sekundke donieść uprzejmie, że:
ANOLI: HANIA JEST JUŻ Z NAMI. URODZIŁA SIĘ 00:33. WAŻY 3495 I 50 DŁUGA. DOSTALA 10 PUNKTOW JEST ZDROWA I ŚLICZNA.
Anoli - przeogromne gratulacje kochana!!
:-)
" Informuje wszem i w obec ze dzisiaj o godzinie 4.50 przyszla na świat Alicja 3500kg i 50 cm dlugosci porod szybki, o 3 odeszly mi wody a w szpitalu bylam o 3.30 nacinali mnie i boli jak cholera ale teraz juz do przodu, pozdrawiam goraco. Buziaki Paola27"
...Ale żyję i narazie nie zmieniałam plannów, jak gino pozwolą to w kwietniu robimy Kasię;-);-)
Nio to jeszcze Kankiya, Agatkas, ja...;-) Mało już nas nierozpakowanych
a i Dorotka!