Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czesc dziewczynki!!wesolych swiat kochane!!a teraz czas na dobre wiesci:-)WIECZOREM Z WTORKU NA SRODE,o godz 21.30 pryszla na swiat nasza coreczka.Ma na imie Marysia,wazy 3100 i mierzy 50 cm.Jestesmy najszczesliwsi na swiecie:-)
Zdrowych Spokojnych Świąt Mamuśki
Oto mój Tomuś
Zobacz załącznik 105970
Gratulacje dla noworozpakowanych
Zobacz załącznik 105971
dzis w nocy nasz mały brzdąc skończył tydzień![]()
czesc dziewczynki!!wesolych swiat kochane!!a teraz czas na dobre wiesci:-)WIECZOREM Z WTORKU NA SRODE,o godz 21.30 pryszla na swiat nasza coreczka.Ma na imie Marysia,wazy 3100 i mierzy 50 cm.Jestesmy najszczesliwsi na swiecie:-)
Nie wchodziła na forum, bo od wczoraj jest w szpitalu z Mariczką:-( Malutka ma żółtaczkę i leży pod lampami.
Kanuś wracaj szybciutko do nas z Mariczką kochana!
Chcialam Wam podziekowac za kciuki wszystkim i kazdej z osobna, bardzo mi miło.
Wczoraj wróciłysmy do domku. Miałysmy zostac do dzis ale ze wzgledu na świeta wypóscili nas. Wszystko jest juz wporządku. Malutka jest grzeczna jak aniołek, ja czuje sie gorzej bo miałam cesarke i potem problem z pulsem, ale o tym pozniej jak znajde czas na opisanie porodu.
Chcialam Wam zyczyc Wesołych swiąt, sorry ze dopiero teraz ale w pon. nie miałam do tego głowy. Widze ze poszłysmy hurtowo i wiecej sie nas rozpakowało. To chyba ja blokowałam kolejke:-) Serdeczne gratulacje dla noworozpakowanych mamus i ich maluszków.
Postaram sie dzis wstawic zdjecia![]()
My jestesmy w domu, ale tylko i wyłącznie dlatego że ze szpitala wypisalismy sie na własne żądanie:-( w wolnej chwilce napiszę wam więcej co u nas i co z serduszkiem Julci!!!
Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamuśkom i czekamy na kolejne dzieciaczki
Nasza Julcia!!!!