• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja tak samo przeczytałam ten wierszyk to mało co się nie popłakałam... piekny jest..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie wieczorkiem :-D
najlepsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów oraz dla Kokusi za te 18 urodzinki ;-):-D:-D:-D
a ja mam MEGA doła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zbliża się wielkimi krokami środa czyli dzień powrotu do pracy... ja nie chcę...

ja jeszcze nie śpie, bo jak sie wzięłam za pisanie posta na intymnym to wyszedł taki meeeega, z góry przepraszam i dziękuje tym cierpliwym co do końca doczytają:-D
Sawka współczuje, ale mnie tez to czeka za 3 miesiące, i też nie chce, ale cóż, jakie my mamy inne wyjscie, musimy tylko zęby zacisnąć, i być silne, choć nie jest łatwo,
ja juz uciekam pod szybki prysznic i wczorajsze zaległości z mężusiem nadrobić;-):tak::-D:-D:-D
Dobranoc!

A ja nie mam spania moje skarby sobie dawno drzemia a ja siedze i czytam wasze posty:-D:-p od początku:-D Halooo?? jest tu kto???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry