Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Przeczytałam karnie 12 stron. Pozaznaczałam sobie co mam której napisac i już miałam drukowac posta a tu mój "smigający" internet się zawiesił i to tak że aż musiałam kompa restartowac
.
.
.
.

.ano racja, zapomniałam o tej magicznej suszarceNie no dziewczyny ja się chyba zabiję. Przeczytałam karnie 12 stron. Pozaznaczałam sobie co mam której napisac i już miałam drukowac posta a tu mój "smigający" internet się zawiesił i to tak że aż musiałam kompa restartowac
.
No więc tak tylko pokrótce.
Edee gratulujemy ząbeczków.
Ja też jeszcze nie mam okresu i czasem nachodzą mnie schizy ciążowe. Bo jak chciałam to nie mogłam a teraz jak nie chcę to pewnie przy moim szczęściu...
Agaciu ja tam po porodzie miałam dużo słabsze i mniej bolesne okresy.
Kaju mamusia zapomniała dodac że nasi męzowie nie tylko z ogniem walczyli ale też z suszarką.
Dziewczyny a z tym spotkaniem u nas to my z mamuśką jak najbardziej na poważnie.

nie no ja cały czas dietkuje i schudlam az 500gr, tylko u ciebie pozwoliłam sobie na małe co niecoMamuśka no jak Ty mogłaś
Dobra zmykam smażycz frytki dla moich głodomorów.
Mamusia a jak Twoja dietka? Bo ja swojej jeszcze nie zaczęłamdobrze że nie zarzekałam się od którego poniedziałku ruszam znowu
![]()
Wiecie coo mam teraz taka chcice tak mi sie chce słodkiego ze maskarka wlasnie skonczylam 5 loda i 2 miske truskawek

wy tez tak macie???
Miałaś pokazać już tyyyle czasu temu
Kto się dołącza do prośby????
Na swim kopie mam tylko nasze