reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
prawie 30 stron do nadrobienia od 9 jestescie szalone:szok::-D po 10 stwierdziłam ze jednak sie zamelduje a potem doczytam

Madzieńko
100 Lat
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

cała wyprawa do lekarza udała sie fantastycznie jeszcze o kumpelke zachaczyłam i humorek mam super
:happy::happy::happy:

Nie no dziewczyny ja się chyba zabiję:no:. Przeczytałam karnie 12 stron. Pozaznaczałam sobie co mam której napisac i już miałam drukowac posta a tu mój "smigający" internet się zawiesił i to tak że aż musiałam kompa restartowac:wściekła/y:.

No więc tak tylko pokrótce.
Edee gratulujemy ząbeczków:tak:.
Ja też jeszcze nie mam okresu i czasem nachodzą mnie schizy ciążowe. Bo jak chciałam to nie mogłam a teraz jak nie chcę to pewnie przy moim szczęściu...:sorry:
Agaciu ja tam po porodzie miałam dużo słabsze i mniej bolesne okresy:tak:.
Kaju mamusia zapomniała dodac że nasi męzowie nie tylko z ogniem walczyli ale też z suszarką:-D:-D.

Dziewczyny a z tym spotkaniem u nas to my z mamuśką jak najbardziej na poważnie:tak::tak::tak:.

Nie no dziewczyny ja się chyba zabiję:no:. Przeczytałam karnie 12 stron. Pozaznaczałam sobie co mam której napisac i już miałam drukowac posta a tu mój "smigający" internet się zawiesił i to tak że aż musiałam kompa restartowac:wściekła/y:.

No więc tak tylko pokrótce.
Edee gratulujemy ząbeczków:tak:.
Ja też jeszcze nie mam okresu i czasem nachodzą mnie schizy ciążowe. Bo jak chciałam to nie mogłam a teraz jak nie chcę to pewnie przy moim szczęściu...:sorry:
Agaciu ja tam po porodzie miałam dużo słabsze i mniej bolesne okresy:tak:.
Kaju mamusia zapomniała dodac że nasi męzowie nie tylko z ogniem walczyli ale też z suszarką:-D:-D.

Dziewczyny a z tym spotkaniem u nas to my z mamuśką jak najbardziej na poważnie:tak::tak::tak:.
ano racja, zapomniałam o tej magicznej suszarce:-D:-D:-D:-D

Mamuśka no jak Ty mogłaś:-D
Dobra zmykam smażycz frytki dla moich głodomorów.
Mamusia a jak Twoja dietka? Bo ja swojej jeszcze nie zaczęłam:-Ddobrze że nie zarzekałam się od którego poniedziałku ruszam znowu:-D

Hejka laski:cool2: Wiecie coo mam teraz taka chcice tak mi sie chce słodkiego ze maskarka wlasnie skonczylam 5 loda i 2 miske truskawek:-D:sorry::sorry::-p wy tez tak macie???:-D

Justa prosimy o zdjęcia Twojej córci:tak: Miałaś pokazać już tyyyle czasu temu:tak: Kto się dołącza do prośby????

Co do słodkiego to też ostatnio pochłaniam pasjami:-D

Martusia dodam jutro bo mam takie superr zdjecie u rodziców męza jak bede to z ich komputera dodam:tak:Na swim kopie mam tylko nasze:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry