Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde mam dzis mega zly dzien!!!!!!!!!!!!!!
Cyprian przy kolacji posmarowal sobie reke maslem i poodbilal na scianie w salonie!!!!!!!!W poniedzialek zamiast spedzic czas z mezem ktory ma wolne maz bedzie malował sciany
Nastepnie pekla mi plytka w lazienceUsypialam Ksawerego 2 godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz nie mialam nerwów i sie w koncy poplakalam ze zlosci.Masakra!
aa i dopiero jem kolacje, nie jadlam nic od obiadu ktory mialam o 12 bo Adrian szybko do pracy jechal
A na dodatek glowa mnie boli od rana
![]()
Witam dziewczynki po dłuuuugiej nieobecności.Ale obiecuję że teraz będę częsciej tu zaglądać.
Widzę że Wy dzisiaj głównie o jedzonkuNo i narobiłyście mi ochoty na serniczek na zimno chyba jutro też zrobię
Cyprysiowa uszy do góry jutro będzie lepiej
My w przyszłym tygodniu lecimy do Polski a ja już od kilku dni mam nerwówkę.Masa rzeczy do zabrania bo ja z dzieciaczkami będę w PL ponad dwa miesiące.No i pierwszy lot Lilki boje się jak to zniesie.No ale nic jakoś to będzie....chyba![]()

jak wam sie podoba moj nowy avatar
chyba sie domyslacie dlaczego

Landryneczka avatar to strzał w 10![]()

szukam teraz malego landrynka 

i jestem wkurzona na maksa
, poniewaz to jest osttani egzamin i przez ten durny egzamin nie moge przystapic do obrony doktoratu, bo doktorat juz dawno napisany i oddany do dziekanatu, wiec gdyby zaliczylam go to mialam bym juz w lipcu obrony, ale coz zawsze musi byc ten pierwszy raz
, dla mnie to bylo jak noz w serce, bo ja nigdy nie mialam czworek, bylam takim prymusem wiec dyplom z wyroznieniem itp, a tu nagle nie zaliczony, ale dzis jakos juz mi przeszlo, wyryczalam sie wczoraj, abylam tak wsciekla ze powiedzilam swojemu promotorowi wszytsko co o nim mysle, bo to jest tylko i wylacznie jego wina, zamiast pomagac mi na tym egzaminie, to tylko robil na zlosc, ale potem przepraszal mnie
no ale widocznie tak mialo byc.
A tam bylo minelo, wiadomo ze przykro, bo musze dalej czekac na ta durna obrone

) przez co pozno sie połozyłam to po 30 min rozpoczeły sie spacerki do lozeczka co 10 minut potem rano o 5 alarm w Mariusza komorce taki dzwiek zapodał ze cała rodzina na rowne nogi
Pati w ryk wiec mu sie do gardła rzuciłam czemu nie wyłaczył skoro ma wolne i niech teraz wstanie a ja spie dalej ale nic z tego oswiecił mnie ze w nocy on TEZ WSTAWAL (musiałam juz całkiem pasc ze nie słyszałam
) no i sie krzatam a panisko spi 
Zawsze sobie obiecuje ze pojde spac wczesnie a wszelkie "zaległosci" mam w d.. ale coz czasen sie człek złamie
;-)
wspołczuje tej gonitwy po lekarzach zycze duzo optymizmu i zdrówka