tygrysek82
Fanka BB :)
Dobrze myslałashihi ... a Yoka w ogole nie wpadnie do nasto dopiero nie zasne.
A ja myślałam , że to bajka![]()

empik.com - Nowe Przygody Mikołajka - René Goscinny, Jean-Jacques Sempé- 40.49zł
ale jaka fajna

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze myslałashihi ... a Yoka w ogole nie wpadnie do nasto dopiero nie zasne.
A ja myślałam , że to bajka![]()

ihihhiDobrze myslałas
empik.com - Nowe Przygody Mikołajka - René Goscinny, Jean-Jacques Sempé- 40.49zł
ale jaka fajna![]()

:-d:-d:-d:-dihihhi
sama musze poczytac![]()
jak Wy dajecie sobie rade z jednej wypłaty?

Mój mąz ma swoją firmę i jakos idzie.hej dziewczyny!!!!!!!!!!
mam takie pytankojak Wy dajecie sobie rade z jednej wypłaty?
mnie to wszytsko poprostu przeraża po powrocie z Irlandii i nie ogarniam tego normalnie![]()
Oj Pyciol jakos idzie, najgorzej mnie skręca jak mamy miesiecznie ponad 2300 wywalić na same rachunki:-( tyle mozna by za to zrobic innego:-(hej dziewczyny!!!!!!!!!!
mam takie pytankojak Wy dajecie sobie rade z jednej wypłaty?
mnie to wszytsko poprostu przeraża po powrocie z Irlandii i nie ogarniam tego normalnie![]()
a jaka to dzialalnosc jesli mozna wiedziec?Mój mąz ma swoją firmę i jakos idzie.
Przed otwarciem firmy żylismy z jednej wypłaty. Miał w miare dobra wypłate, która starczała do nastepnej.

2300?Oj Pyciol jakos idzie, najgorzej mnie skręca jak mamy miesiecznie ponad 2300 wywalić na same rachunki:-( tyle mozna by za to zrobic innego:-(

nio:-( tyle kiecek.......................by było...............2300?![]()
toz to 2 miesiace takie i sa wakacje w Tunezjinio:-( tyle kiecek.......................by było...............