Mopek
Fanka BB :)
Hejka ;-)
Mamusiu szokkkk, ja się panicznie pajaków boję więc musieliby z karetką przyjechać bo w domu z tarantulą na bank bym zawału dostała, za chiny nie kupię orchidei.... brrrr
Agaciu wspołczuję akcji z pralką, napisz czy dawała jakies znaki ostrzegawcze wczesniej, martwie sie o moją bo wylewa kamień razem z wodą a ja nigdy Calgonu nie uzywałam i teraz nie wiem czy nie za pozno
Ollcia nastepne latka będą równie piękne na pewno, Buziaki
:-)
Ja jestem zła na siebie, bo chyba przez ten nasz wypad do zoo, Pati jest przeziębiona, wczoraj wieczorem dostałą 39 stopni, dzis rano 38 i katar, ból gardła, bo z piciem mleka miała problem rano, zaliczyłam wypad do ośrodka i 15 telefonów nieodebranych, pediatra na urlopie i sie przeszłam na darmo
dopiero inna nas przyjmie po południu
Jest i dobra wiadomość, właśnie sie dowiedziałam, że moja siostra jest w ciąży a ponieważ przezyła już dwa niepowodzenia, więc potrzebuje teraz dużo zaciśniętych kciuków
Mamusiu szokkkk, ja się panicznie pajaków boję więc musieliby z karetką przyjechać bo w domu z tarantulą na bank bym zawału dostała, za chiny nie kupię orchidei.... brrrr

Agaciu wspołczuję akcji z pralką, napisz czy dawała jakies znaki ostrzegawcze wczesniej, martwie sie o moją bo wylewa kamień razem z wodą a ja nigdy Calgonu nie uzywałam i teraz nie wiem czy nie za pozno

Ollcia nastepne latka będą równie piękne na pewno, Buziaki
:-)Ja jestem zła na siebie, bo chyba przez ten nasz wypad do zoo, Pati jest przeziębiona, wczoraj wieczorem dostałą 39 stopni, dzis rano 38 i katar, ból gardła, bo z piciem mleka miała problem rano, zaliczyłam wypad do ośrodka i 15 telefonów nieodebranych, pediatra na urlopie i sie przeszłam na darmo
dopiero inna nas przyjmie po południu Jest i dobra wiadomość, właśnie sie dowiedziałam, że moja siostra jest w ciąży a ponieważ przezyła już dwa niepowodzenia, więc potrzebuje teraz dużo zaciśniętych kciuków