reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hey

M. 2 tyg. temu stracił pracę z powodu " cięć budżetowych".

Teraz obydwoje nie mamy pracy.

Na szczęście pomaga nam rodzina.

M. szuka pracy w Warszawie ale to potrwa trochę.

Na mnie praca może już czeka.

Ehhh taki nasz los.

Co chwilę " coś".

Ale damy radę bo musimy.:-(

Witam z kawką;

my wczoraj ponad 6 godzin na dworze spędziliśmy, ja padłam a młody dalej szalał. Ja się dziś ledwo ruszam, a on skacze i biega... Czuje się staro ;/

Marzycielko najważniejsze, że macie siebie. Wszystko będzie dobrze. Trzymam za was mocno kciuki.

Witamy :)

u nas dzisiaj cudownie;) i słoneczko i mniejszy wiaterek wiec będziemy biegały i szalały na dwórku;)

Marzycielko najwazniejsze ,ze jestecie razem, wspieracie sie i kochacie....reszta w koncu sama się poukłada:)trzymam kciuki:*

ściskam mamuski ...jemy sniadanko, ubieram mała i uciekamy na dwórek:)

Witajcie laseczki. Ostatnio ciężko mi się wyrobić z czasem i nie mam jak tu zaglądać.
U nas sporo się dzieje. Tydzień temu dowiedziałam się że Natka od września będzie mogła iść do przedszkola pod warunkiem że je wspólnie z władzą stworzymy. Chętnych na przedszkole jest bardzo duże, projekt na fundusze unijne napisany i jesteśmy dobrej myśli.
A ja się ostro zabrałam za naukę jazdy żeby na wrzesień mieć już prawko w kieszeni.

Kasiu trzymam kciuki żeby w końcu i do Was uśmiechnęło się słońce i wszystkie Wasze problemy odeszły w niepamięć.

Mam nadzieję że u reszty laseczek wszystko w porządku bo mam takie zaległości w czytaniu że tego nie dam rady ogarnąć.

Miłego dzionka.

Już wiem czego zapomniałam...Anoli ogromniaste gratulacje. Mała jest śliczna.

Ostatnia edycja:
witam witam:)
a co tutaj taka cisza?????!! szok!!
mamuśki no nie bądźcie takie!!
u nas pogoda sie popsula sloneczko za chmurami buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wiatr taki nieprzyjemny wiec siedzimy sobie w domku:)

a ja zachorowałam na trampki :)
na sliczne błękitne trampeczki ........musze je miec hahhah

hop hop jest tutaj ktos!!!!??????
kana????
agacia???
zapominajka???
pyciol???
o agatkas to juz nie wspomne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????//
marzycielka????
myszka??????
madzienka????
kajka?????
kokusia?????
mamusia??????
blizniaki?????
o kims jeszcze zapomnialam??jak tak to meldowac sie!!!!!!!!!!!! NATYCHMIAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
ide po kawkę inkę jak wróce to ma tutaj ktos byc bo jak nie to..........................................................:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry