reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

o MOJ BOZE KOCHANY......

odswiezalam 3 razy zanim uwierzylam,ze to nie pierwsza strona tylko :aktualna.....

CYPRYSIOWA gdzies ty byla jak Cie nie bylo......babo wstretna....
mnie to ewentulanie mozna wybaczyc ograniczony dostpe, spozniony refleks w newsach,ale Tobie??????
nie ladnie nie ladnie......

Przyrko,ze tak Ci sie poprzewracalo wszystko.....ale mam nadzieje,ze na lepsze:)))

Moje dziecie dzisiaj roznosi dom.... wszystjko na opak.... mowia ,ze co mnie nie zabije to wzmocni,ale nie jetem tego taka pewna.....

buziaki nocna pora:*

reklama
No Was na chwilę zostawić i od razu człowiek nie nadąża:szok:

No, nie, własnym oczom nie wierze :szok::szok::szok::szok:, żyjesz kobitko ? co u Ciebie, zapomniałaś całkiem o Nas, czy jak :eek::eek:, chyba FB wygrał z Nami :zawstydzona/y::-:)-(, a tak Nam Ciebie tu brakowało :confused2:...

O i pod tym podpisuję się nogami i rękami:tak::tak::tak::-)

Dziewczyny ale trzeba przyznac że choć tyle czasu mnie nie bylo to z ilością postów i tak jesteście daleko za mną :-D

No to musisz się częściej pojawiać na forum żebyśmy miały przypominkę do jakiej liczby postów dążyć;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no wlasnie nie wiem jak to se dzieeje ze ja mam tak duzo....

Bo nasza Madzienka ma wyjątkowo grzeczne dziecko i przez to dużo czasu na pisanie;-):-D:rofl2:

A tak w ogóle to witajcie już prawie weekendowo. Normalnie od rana same niespodzianki. Przez okno zagląda w końcu do mnie słońce, wchodzę na forum a tu duchy. Cypryśka witaj:-).

Hej kobitki:)

O Cyprysiowa sobie przypomniala o nas nono a coz to sie stalo ze postanowilas powrocic na stare smiecie???;-)

ok ide po kawe !!!

I ja.... z "gorącym kubkiem":zawstydzona/y:

U nas dziś brzydko i pada :crazy::no::wściekła/y:

Już o 7 rano gotowałam rosół :eek::baffled::szok:chyba się starzeję tzn. na pewno :szok::-D:-D:-D

Cypryśka, oj będziesz musiała zasłużyc chyba na intymny coś mi się wydaje- po tylu latach ...;-):-D, enyłej :-D:-D jak tam chłopaki się mają ??

reklama
Dzień dobry.

Ja czekam na mleko do kawy aktualnie i na Adriana bo o 10.00 zabiera chłopców.
A jak tam moje chłopaki? Chodzą sobie do przedszkola, w domu broja czyli standard.
Właśnie czy ktoreś z maluchów chadza już do przedszkola czy idą od września dopiero?
Jak zasłużyć na intymny?

Do góry