reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie, u mnie cisza...jedna w przedszkolu druga spi w kolysce

Zanplo pochwal sie jaki wozeczek kupilas.....

Zapominajka zdroweczka....dopadlo Ciebie czy malucha???

Ciezaróweczki jak sie czujecie???

Pyciol gdzie suwaczek ciazowy???

Kanuś co u Was??

Kajka hop hop....odezwij się

reklama
Madziu jakoś nie dawałam, ostatnio dałam i na tym się skończylo...:dry:

a właśnie gdzie Nasza Kajka ???????????????????????????????

Madziu a Ty jaki masz wózio ?

Ostatnia edycja:
U nas przeziębieni wszyscy poza zwierzakami.

Xa miałam i się go pozbyłam. Teraz mam Mutsy urban rider. Mam nadzieję, że będę bardziej zadowolona.

A wizytę też mam w przyszły czwartek :-D

Zanplo jaki wózek kupiliście?

Zapominajka nie byłaś zadowolona???ja jestem bardzo, ciężki to prawda ale po tych obecnych śniegach super daje sobie rade....

ja tylko czekam na cieplejsze dni i kupuje sobie maclarena, takiego co rozklada sie na plasko...zeby Lenka mogłą już w nim jeżdzić

ja jak cos to bede miala termin na ok 9.11. wiec przez cala zime gleboki...ale akurat na wiosne by juz w spacerówce było..

Zapo a Ty co ????

Madziu jak chowa się maleństwo ? i powiedz mi jak wygląda macierzyństwo przy drugim dzieciu ?

Hey Kochane

Ale wam zazdroszczę tych rozmów o wózkach ;-)

Kurcze ja to mam szczęście. Wczoraj podczas szkolenia psów doznałam urazu pleców i dzisiaj jadę na środkach przeciwbólowych. Chciałam odciągnąć dwa bijące się psy ;-) i pociągnęłam za smycze i nagle łup czuje w lewej połowie pleców. Od razu problem z oddychaniem a wieczór i noc na środkach przeciwbólowych , rano M. musiał mi górę od pidżamy zdjąć bo nie byłam w stanie. Jeśli jutro mi nie przejdzie to czeka mnie wizyta u lekarza i zastrzyki ..... nienawidzę zastrzyków:no:

Pyciol co ja co?
Ja wizytę mam na 15.30, więc pewnie mnie cały dzień nie będzie :-D

Ja z xa nie byłam zadowolona. W głębokim Iggy w ogóle nie chciał jeździć, a spacerówka też rady nie dawała. Choć prowadzi się świetnie to fakt.

Marzycielko współczuję. Powinnaś chyba iść do lekarza, bo nie wiadomo co to. A ten kurs na trenera robisz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry