• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
WITAJCIE
my juz po basenie i drzemce. Ja dzisiaj nie pływałam tylko poczytałam sobie ksiązke:)
Mam nadzieje ze przez cały dlugi weekend utrzyma sie nam taka piekna pogoda i bedzie mozna pospacerować.
Mnie okropnicie boli kregoslup, nie moge sobie znalezc wygodnej pozycji do lezenia. Jedyne pocieszenie ze udało sie wejsc w płaszcz z przed ciazy:)
zycze dobrych humorów na ten weekend i jak najmniej boleści ciązowych:D

Rodząca kobieta została za późno zabrana do szpitala i poród trzeba było odbierać na szpitalnym parkingu. Poród się udał, jednak kobieta aż rozpłakała się ze wstydu.
- Niech się pani nie martwi, dwa lata temu mieliśmy tu kobietę, która musiała urodzić w szpitalnej windzie - pociesza ją pielęgniarka.
- To też byłam ja !!! - rozpłakała się jeszcze głośniej kobieta.

To tez będą się z nas nabijać na forach ;)

Ja dzis korzystam z pięknej pogody :D Pomagałam przy drenażu terenu, montowaniu okien do domku, uprałam pościele dla Małego, wyprasowałam, poodkurzałam, umyłam podłogi, okna i teraz mam chwilkę odpoczynku :) Znając życie jak wieczorem siądę na tyłku to już nie wstanę - powoli już zaczyna mnie boleć kośc ogonowa ale nienawidzę siedzieć bezczynnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry