• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

AnkaPiszecie tu wielkokrotnie o jakiś mini kosmetykach z Rossmana - mam więc pytanie, czy one znajduja sie obok tyc normalnych rozmiarowo czy mają jakiś swój osobny regalik?[/QUOTE]

U mnie na osobnej półce koło past do zębów :)

reklama
O rany... Oglądałam właśnie film, którym kobieta rodziła i najpierw parłam razem z nią, a potem - jak już dzieciątko przyszło na świat - poryczałam się jak głupia. Jak zobaczę Franka, to chyba jakichś spazmów dostanę...

O rany... Oglądałam właśnie film, którym kobieta rodziła i najpierw parłam razem z nią, a potem - jak już dzieciątko przyszło na świat - poryczałam się jak głupia. Jak zobaczę Franka, to chyba jakichś spazmów dostanę...

he he ja to zawsze sie porycze na takich filmach w momentach kiedy dzidzius przychodzi na swiat:-D

seksik niestety nie tak często, jakbyśmy chcieli...
w weekend chociaż jak mnie wszystko bolało, to się nie chciało, ale jak już infekcja sobie poszła (mam nadzieję daleko), to już trudniej ....

mój mąż zwariował i nie wiedział co ze sobą zrobić, hehe
połozna nawet mu aparat do ręki dawała z tekstem - 'chyba pan go przyniósł aby zdjęcia zrobić', a on jakby jej nie rozumiał

Właśnie skończyłam pierwszą partię prasowania,mam dosyć, nie wiedziałam że aż tyle tego mam. Wyprasowałam 117 ciuszków:szok: do tego ręczniki,pieluszki i padam na pyszczek,a z racji tego że nie umiem nic robić na stojąco to teraz umieram,bo kręgosłup i brzuszek boli:-(

Oj jakiś sexik by się przydał hi hi,bo ostatnio mam za dużo zboczonych myśli:zawstydzona/y: ale jak to zrobić żeby nie bolało:-(. Ostatnim razem miałam wrażenie że pochwę wypluję jak byłam siusiu,więc wolę się powstrzymać i mieć zboczone marzenia:-p

Cały dzień jakbym @ miała dostać i to coraz wyżej. Plecy zaczynają boleć. Zaczynam mieć schizy. Może to już to? Ale dzielnie czekam na coś, co bardziej będzie boleć.

Dziś kupiłam w końcu staniki do karmienia. W moim miasteczku nie było zwykłych w moim rozmiarze, więc musiałam wybulić trochę więcej. Wyszło w sumie w podobnej cenie jakbym przez internet zamawiała. Ciekawe czy będą mi pasować jak już mleko napłynie w konkretnej ilości? ;)

reklama
dzis widze posucha na forum jakaś......
chyba nie rodzicie jeszcze co hehehe!!! :ppp

Dzięki za wskazówki odnośnie mini kosmetyków;)

Wiecie co ja zwariuję, tyle co dziecko wyszło mi z rota to moje drugie dziecko - czytaj: mąż... teraz dogorywa, ja normalniee uciekne gdzieś z tego domu, wiecznie jakieś choróbska, atakowana jestem z każdej strony:(((

Kupiłam dziś ksiażkę mojej siostrze na urodziny (miała 9.XI ale jutro obchodzi razem z imieninami mojego taty) "Pierwszy rok życia dziecka" kontynuuację tej serii "W oczekiwaniu na dziecko", polecam bo kiedyś ja miałam wypożyczoną ale jeszcze to starsze wydanie bo teraz jest nowe rozszerzone:) będę ja sobie pożyczać hehe;p

A gdzie jest Tunia? coś się nic nie odzywa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry