sunnflower
Fanka BB :)
pocieszam się, że weterynarz to też lekarz i może w razie co poród odbierze 
Śnieg u nas pada - pierwszy śnieg w tym roku, ale fajnie
Śnieg u nas pada - pierwszy śnieg w tym roku, ale fajnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziś wiemy, że to rodzice je zabierali, ale to była fajna frajda napisać do Świętego list, i też zamierzam robić to kiedyś z moją córeczką, zresztą u mnie w rodzinie święta zawsze były rodzinne, wspólne pieczenie ciast, gotowanie, ubieranie choinki, robienie ozdób i stroików, i chciałabym to w swojej rodzinie wprowadzić, bo rodzina męża nie taka ciepła i nie taka rodzinna, i chciałabym go nauczyć, że święta nie są po to żeby się nażreć, napić, kupić drogie prezenty, ale po to żeby przez te kilka dni zapomnieć o troskach, wzajemnych sporach, życiu doczesnym i cieszyć się bliskością najdroższych, i w tym roku na prawdę wystarczy mi mąż, mała Zuzia i piękna choinka... 

Ewa a ja znowu ci zazdroszczę suwaczka,możemy się zamienić hi hi![]()
OkWchodzę w to
Tylko jak to zrobimy?
A zaraz... Tylko ja bym wtedy rodziła jakoś po świętach, tak? To ja się jeszcze zastanowięJak mi choroba do końca tygodnia przejdzie, to jednak nie będę się zamieniać
Zostały mi dwie ostatnie tabletki magnezu... Aż mi żal się z nim rozstawać. Tak się zaprzyjaźniliśmy przez te tygodnie...