myangel
Mamusia 01'07 i 11'10
No ja mam nadzieje, ze sie nie będzie sugerował...Bo mój to jak precelek zwinięty....Hi hi hi..Patrze na te wasze suwaczki i nie wiem której tel dac żeby dac znac, że ja juz po....
Kochana możesz mnie podac na privka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja mam nadzieje, ze sie nie będzie sugerował...Bo mój to jak precelek zwinięty....Hi hi hi..Patrze na te wasze suwaczki i nie wiem której tel dac żeby dac znac, że ja juz po....
A przeciez to dopiero 37 tc. No ale spokojnie - kulam sie po domq cześć,
kobietki, jeśli macie wysokie ciśnienie, oczywiście nie jednorazowo, ale powtarzające się, to doradzałabym telefon do gina lub od razu na ip. Ja właśnie z tego powodu wylądowałam na 3 tyg w szpitalu. Teraz biorę leki i jest ok, ale takie ciśnienie jest niebezpieczne nie tylko dla maleństwa, ale też dla Was:-(

Dostalam zakaz opuszczania kwatery, bo slisko a ja mam tylko zwykle adidasy do chodzenia, bo tylko w takie buty mi jeszcze stopy wchodza.
Sluchajcie jak to jest jak si eurodzi po terminie to juz sie łapiemy na macierzynski?? bo ostatnio na wizycie mi gin tak napomknął... Ja byłam pewna ze macierzyński sie liczy od porodu a tu widze ze niekoniecznie...
Ja próbowałam męża wczoraj napastować, a on, że się boi, że przyśpieszy to poród. Właśnie dlatego Cię atakuję, żeby przyśpieszyć tłumaczę mu
, ale nie dał się przekonać
. Cóż pozostają mi ćwiczenia tylko...:-(