Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziś mija mi termin a mój synek chyba na świat się jeszcze nie wybiera :-( Tydzień temu byłam u gina powiedział że mam rozwarcie na 1cm i gładką szyjkę i kazał czekać jutro następna wizyta, ciekawa jestem co mi powie. Tak bardzo bym chciała żeby maluszek był już z nami. Jakiś ponad tydzień tamu odeszło mi kawałek czopu ale bez żadnej krwi, myślałam że już tuż tuż a tu nic :-(. Brzuch ciągle twardnieje ale nie mam żadnych bóli, jedynie bolą mnie pachwiny no i w nocy jak się przekręcam z boku na bok to czuje ból na dole brzucha. Czy Wy też byłyście takie niecierpliwe w oczekiwaniu na swojego maluszka??

pomoc to jedno, a wtracanie drugie. ja wiele razy korzystalam z pomocy mamy czy tesciowej i na pewno jeszcze wiele razy bede. i jestem im za to baaaardzo wdzieczna :-)
w pierwszej ciązy w poniedziałek byłam odwiedzic znajomych z pracy i mówię, że od jutra nie mam zwolnienia, więc d pracy wracam (oczywiście zartowałam) moj szef przerażony, że mam nie przychodzić, nawet bez zwolnienia mam siedzieć w domu. Mówili, że pewnie jeszcze ich odwiedzę, bo się nie zanosi, abym miała rodzić. Umówiłam się z diwema kumpelami na wtorek na kawke u mnie, z lodami, ptasim mleczkiem... one przyszły, a ja juz w szpitalu byłam i we wtorek urodziłam.sarka a Twój brak objawów i tak może się zakończyć dużo szybszym porodem niż u mnie hehemam taką koleżankę w Irlandii co pracuje w Tesco i to w lodówkach towar układa. ona czula się rewelacyjnie. nie miała żadnych objawów. do piątku jeszcze pracowała, w niedzielę poszła na imprezę, a w poniedziałek nagle chlup i na porodówkę
![]()
kciuki za Salomi, małą Arlenkę!!!!! i renczysię!!!!&&&&&&&&&&&&
też nic nie słyszałam o jakimś gotowcu, myślę że piszesz normalnie ręcznie "Wniosek o urlop macierzyński" - poniżej że proszę o ww urlop od dnia tego do dnia tego, podobnie jak podanie o urlop czy jakies dni wolne....Dziewczyny mój szef wyslał mi pismo żebym mu napisala wniosek o urlop macierzyński - nie wiecie jak takie cos napisać?? W internecie nie moge nic znaleźć bo wszedzie pisze, ze nic takiego pisac nie trzeba... ale ja najwyraxniej muszę![]()
wiem że czasem można się zdziwićw pierwszej ciązy w poniedziałek byłam odwiedzic znajomych z pracy i mówię, że od jutra nie mam zwolnienia, więc d pracy wracam (oczywiście zartowałam) moj szef przerażony, że mam nie przychodzić, nawet bez zwolnienia mam siedzieć w domu. Mówili, że pewnie jeszcze ich odwiedzę, bo się nie zanosi, abym miała rodzić. Umówiłam się z diwema kumpelami na wtorek na kawke u mnie, z lodami, ptasim mleczkiem... one przyszły, a ja juz w szpitalu byłam i we wtorek urodziłam..
tym bardziej że gin 1,5 tyg. temu twierdził że dziecko mam tak nisko i szyjka niby zgładzona że lada momemnt, ale tak jak pisałam ten "lada moment" może trwać i 4 tyg hehe