Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a potem musze małego na dwór zabrać ale nie mam pojęcia jak go ubrać... zabiorę go w chustę i mam nadzieję, że żaden idiota nie pojedzie szybko na tym zadupiu - stresa mam bo pobocza brak, a inaczej się stąd nie wydostanę :/ja teżZ tych oczekujących na @, to jeszcze ja jestem.

Ale ten fajniejszy
Jeszcze całkowicie nie zarosło, ale jest minimalne. Nie wiem jakie są przyczyny, bo generalnie może to być spowodowane za dużą ilością wit. D, ale ja do 4. mies. nie podawałam, więc to nie to. U niektórych dzieci po prostu szybciej zarasta, więc się nie martw na zapas. U nas był problem raczej z niezarośniętym tylnym, ale już powoli wszystko się normuje:-) Asjaa - nie przejmuj się, bo ważne jest też jak szybko zarastają szwy, jeśli są wciąż ruchome to mimo zarośniętego ciemiączka z ciśnieniem wewnątrzczaszkowym nie powinno być problemuaha, Cristalrose - czy to Twojemu synkowi juz prawie zarosło ciemiączko?? bo u mnie to samo, lekarka olała, a idę do innej dopiero chyba w piątek i martwię się bardzo... troche poczytałam i martwię się jeszcze bardziejczy wiesz może coś więcej na ten temat, jakie są przyczyny i skutki?????