Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ogólnie mi jest bardzo dobrze, że tak sobie w trójke żyjemy, ale gdzieś tam stare czasy wspominam z ogromnym sentymentem. ale synuś jest przeuroczy i nie wyobrażam sobie już teraz życia bez niego :-)szkoda że mnie nie zawsze takie wypady na spacer bawią, do tego jeszcze można dodać tam w piwnicy ustaw się tak by Ania nie dojrzała roweryku, bo wtedy spokojnie można dodać komendę, wystaw wózek na parter, zejdź pół piętra po roweryk, a potem pilnuj Anię na rowerze i prowadź wózek by Wiktoria się nie zbudziła...to mnie rozbawiłaś wrublik![]()
U nas cyc góra. Niekapek stoi, słoiczka pół dostaje ale musi dopic cycem, kaszke na noc dopija cycem a w nocy i tak karmien chyba z 5 Wiec nadal spi z nami bo bym nie wyrobiła...to tylko mój Adaś jeszcze doi piersiaka przy każdej okazji???
jak idę na dwór na dłuugo to zabieram sok (pół na pół z wodą)
i w domu dostaje słoiczek taki 80 ml papki
a poza tym piersiak-piersiak-piersiak
kilka razy w ciągu dnia a w nocy jeszcze 2-3 razy
-ale mi to jakoś nie wadzi jeszcze a i jemu absolutnie :>
. Choć muszę przyznać zauważyłam zmianę w śluzie i w szyjce i jeśli dobrze to zaobserwowałam, to ten bolący dzień, który miałam jakiś czas temu to by była owulacja, czyli w przyszłym tygodniu powinna się pojawić @. Ciekawe czy dobrze to wyliczyłam
.
! Za to tułów długi
. Body 86 nosimy. Reszta nadal w rozmiarze 80.