Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
He he he! Myślę, że to rewela pomysł!w ogole mysle zeby sie ogolic i zostawic sobie taka strzalke tam na dole co by sie lekarze troche posmiali i wyluzowali![]()

Co do muzułmanów- nie znam żadnego to się nie wypowiadam. U nas w Polsce - w kraju prawie 90% katolickim- mężowie też tłuką swoje żony i dzieci w ten sam sposób. Także - czy my jesteśmy w jakiś sposób lepsi? a taka maltretowana żona też ma "stulić dziób" bo przecież wiedziała co brała. Albo gorzej - odezwij się a następnym razem cię "zajebie".
ale jestem w szoku _ właśnie usłyszałam jak w telewizji pediatra wypowiedział się, że mleko krowie można podawać dziecku JUŻ PO 6 miesiącu życia ( oczywiście nie ma ono być podstawą diety ale np. bazą jednego posiłku dziennie)![]()
co do mieszanki ras to chyba tylko w Polsce jest ich tak mało. w Irlandii też ich pełno. najbardziej nie znoszę murzynów. i żeby nie było dopóki żadnego nie znałam to nie miałam nic przeciwko nim, ale teraz to ich nie znoszę. to samo się tyczy bangladeszy
zgadnijcie dlaczego? ... bo u nas jest tak zimno