Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(tak wnioskuję, bo zamaskowana muzułmanka, której spadła ta chusta z twarzy). A on ją bije i krzyczy "dziwka, dziwka!
" Ona się osłania i poprawia tę chustę
. jakaś kobieta podbiega, że co on jej robi (kretyn, swoja drogą, oczywiście w T-shert i szorty ubrany, a żona niech się gotuje, ch_j jeden!!
) a on chciał walnąć tę babkę, która broniła bitej żony, ale ledwo się zamachnął, to barman z lokalu obok wybiegł i dał mu w ryj!

a ja już się do samolotów przyzwyczaiłam i jakoś da się przeżyć. teraz tylko się martwię o ciążę no ale w sumie nie ma żadnego zagrożenia więc spoko. do września to jeszcze trochę polatam bo w Irlandii mam nadal mnóstwo spraw do pozałatwiania zanim się zwiniemy tam na dobre. antylopka lecę ryanair'em na Majorkę. tylko nadal się zastanawiam nad zmianą terminu na trochę wcześniejszy a nie nad rezygnacją hehe jeżeli z maleństwem będzie wszystko ok to przecież odpoczynek jest jak najbardziej wskazany:-)
ja jak bylam w paryzu to mnie dziwilo to ze tam tyle roznych ras ludzi biega chinczycy, murzyni, geje... a nie to nie rasa
ja bym nie mogla jesc kolacji o 16:30 bo do 22 bym z glodu umarla... tutaj chyba lepiej zadbac o wlasny posilek. jutro zjem tylko o tej godzinie kolacjebo w srode nad ranem mam miec szyciewiec musze byc na czczo a po co niespodzianki jakies dziwne podczas narkozy antylopka no cud miod malina ten szpital haha !!! jejku a co u was tak leja... masakraja jak bylam w paryzu to mnie dziwilo to ze tam tyle roznych ras ludzi biega chinczycy, murzyni, geje... a nie to nie rasa
no ale straszna mieszanka tam jest ...
ale co poradzic ... ostatnio ogladalam film na jakims kanale wlasnie jak muzulmanka uciekla z wojskowym i pozniej problemy miala ale zostala z nim jak to na filmach wszystko sie dobrze skonczylo w zyciu bym nie wyszla za muzulmanina jakiegos bbrrr