Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej misia, coś wiem na temat absorbującej dwulatkiHej dziewczyny
Ja nigdy nie mam czasu aby napisać coś na wątku głównym bo moja dwulatka jest absorbująca na maxa. Muszę się z nią bawić malować itp. Ciągle mnie woła mama pobaw się ze mnąJest słodka
![]()
Jednak zauważyłam że Wiolcia ma już 3 z przodu na liczniku więc chciałam pogratulować
buziaki dla was
jestem uzależniona od tego forum :d od pół godziny moje kiszki już grają niezłą orkiestrę z głodu a ja zamiast ruszyć dupsko do kuchni to siedzę tutajaaa i jeszcze na nk przeglądam fotki
wszystko związane z tym naszym cudownym bb. kiedyś chyba padnę z głodu
no nic - czas pomyśleć o tym śniadanku i nakarmić flaczki i synusia
![]()
Myślę, że u nas(Polska) to nie ma znaczenia za bardzo. W większości przypadków i tak wolą naciąć niż ma kobitka popękać:-(. Taka pęknięta rana gorzej się goi.
a co do lekarzy i tego, że straszą to miałam zamiar napisać dokładnie to co wrublik już napisała - w prywatnej praktyce bardzo często stosuje się takie chwyty, żeby dziewczyna musiała częściej do takiego lekarza biegać i zostawiać mu więcej kasy... niestety to bardzo normalne. wielu lekarzy robi to tak sprytnie, że pacjenci nawet tego nie wyczuwają. Tunia ja myślę, że wszystko ok i że ten twój lekarz to cię niepotrzebnie wystraszył!