mamolka
Fanka BB :)
no niestety z ciążą tak to już bywa- ja miałam termin na 10.12 i cooo urodziłam 30.11 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja miała straszną kolke jak tylko 2 tygodnie skończyłaaluska ja strasznie dietowalam po porodzie bo Michal mial straszna skaze bialkowa wiec wykluczylam z jadlospisu wszystko co zaweralo bialko....i nic to nie dalo...prawie nie jadlam.....Michala karmilam 9 miesiacy a dodatkowe 11kg towarzyszylo mi jeszcze dluuuugo
masz rację najwazniejsze by malenstwo było zdrowe bo kg zawsze można zgubićJa oprócz tego, ze strasznie boję sie porodu obawiam się również, że przytyje niewiadomo ile. Ale najwazniejsze jest dla mnie żeby Maleństwo było zdrowe. Jeśli będzie okazem zdrowia mogę przytyć i 20 kg![]()