reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

cześć dziewczyny

witam w gronie nowe mamusie ;-)

ja wczoraj byłam w fatalnym nastroju, a fizycznie też nie fajnie bo głowa bolała tak że aż mdliło, mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej

reklama
oj kbetina ostatnio dopadła ciebie chyba chandra. A wiesz jakie jest lekarstwo na to? Duuużo czekolady lub lodów albo spokojny spacer, wyjście do kina, no i oczywiście zakupy!

kaczucha poczekaj do 7 tyg ( bo tak średnio pojawiają się mdłości) :p Jeszcze będziesz sobie pluć w brodę. hehehehe ;-)

Czesc dziewczynki, dzien dobry dla wszystkich nowych :)

U nas dzis piekne sloneczko ale wiatr, ze leb chce urwac wiec znow pewno ze spaceru nici...

dziewczyny dziękuję wam za wsparcie. jesteście kochane! wczoraj odebrałam drugi wynik i zwalił mnie z nóg. w środę miałam 1569 a w piątek 1604. nie wiem co dalej, idę do gina jak na ścięcie.

Witam serdecznie wszystkie Mamuśki;) Melduję że jestem szczęśliwą grudnióweczką z terminem na 26 :))) Jestem juz po pierwszej wizycie u gina, kropeczka ma 5,1 mm, i wszych ok :)
Jestem też mamą Wiktorka, który w sierpniu skończy 5 lat i nie może doczekać się....brata oczywiście;)hehe
Widzę że wąteczek bardzo żwawy i bardzo chętnie do Was dołącze na ten szczególny dla nas okres.
Pozdrawiam

Witam kolejne szczęśliwe mamusie :tak:
Ja dziś miałam z rana ból brzucha, ale na szczęście szybko przeszło, pewnie fasolka się rozpycha i rośnie:-)
Niestety weekend nie zapowiada się wspaniale bo wczoraj zepsuł nam się samochód, nagle zgasł i kiszka już nic nie dało się zrobić. Mechanik myślał, że to pierdoła ale okazało się jednak, że nie wie co jest i samochodu nie mamy:wściekła/y: a chciałam dziś z Julią do ZOO pojechać:-( Poza tym samochodem dojeżdżam do pracy 10 min. a autobusem 1h15min.:-( i o 5 będzie trzeba w poniedziałek wstać masakra jakaś.

reklama
joamar to naprawdę fatalnie :/ Ja bez auta to jak bez ręki ;) taki leń ze mnie... :)

Sunshine_Baby trzeba być dobrej myśli :*

Ale wiecie ja myśle, że jak nie mam wymiotów to jest cos nie tak... Straszna panikara ze mnie tym bardziej, że pierwszy to moja pierwsza ciąża... Z chęcią powiedziałabym mamie, która jest na dodatek położną, to by mnie troche pouspokajała, ale póki co czekam na to serduszko :blink:

Do góry