T
Tunia85
Gość
spoko, spoko, rzeczywiście trudniej wyrazić się słowem pisanym niż mówionym,heh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewa, tunia, że tak powiem...moje szare komórki faktycznie niebawem całkowicie zanikną
witaj miastowa rodaczko...O dopiero teraz zobaczyłam że jest tu rzeszowianka![]()
witaj miastowa rodaczko...
To sie moze kiedys spotkamy na spacerku co??
Olcia spokojnie... tylko spokój nas może uratowaćwłaśnie odrabiam z moim dzieckiem lekcje i chyba wyjdę z siebie i stanę obokNie mam ostatnio do niego za grosz cierpliwości, a tutaj niebawem będzie jeszcze Oliwka...mam nadzieję, że to chwilowa nerwica...
na marginesie... widzialam filmiki z porodow... hmm, jestescie pewne ze to jest naturalne??? :O i ze napewno nic nam sie od tego nie stanie?? :O bo wygladalo jak by za dzieckiem mialy wypasc narzady wewnetrzne, a wszystkie panie jak by umieraly hheh no procz tych co mialy orgazmiczny porod heeh boszzzee))
E tamWróciłam do mojego posta i faktycznie można go było różnie zrozumieć
Ale faktem jest, że zauważam ostatnio jakieś takie rozluźnienie neuronówObijam się o wszystko, a Mąż musi do mnie dwa razy mówić to samo, żebym pojęła, o co mu chodzi
Podobno pod koniec ciąży ma się coraz słabszą pamięć i koncentrację
Może coś w tym jest...
Wiolcia ja też tak mam że brzuch jak kamień i kłucia - lekarz mówi że wtedy należy się położyć na boku i odpocząć - no i nie wiem czy bierzesz ale mi kazał jakieś końskie dawki magnezu brać.
A tak w ogóle to jesień do nas przyszła zdecydowanie i nagle się okazało że żadna kurtka mi się na brzuchu nie zapina.