Madalia no straszne to przezycie

ja sama zauwazylam ze jak sie troszke wkurze to Arlena raptem zaczyna bardziej kopac czyli dedukuje ze moj stres do niej dociera... niby jako lekarz jestes przyzwyczajona do roznych sytuacji ale po sobie widze ze wszystko co sie wiaze z dziecmi, ich krzywda itd teraz robi na mnie piorunujace wrazenie, tyle ze ja odwracam wzrok od tv lub zmieniam kanal, ty niestety nie moglas tego zrobic, i do tego ten ojciec... pewnie w bolu i zalu wogole nie myslal yyhhh
Cale szczescie ze juz dobrze, mam nadzieje ze ulozycie jakos wasze sprawy tak abyscie z mezem byli razem niedlugo
Sunflower no jesli robili wszystko w dolnej czesci i nic nie wykazalo to na bank jest to sprawa laryngologiczna chociaz sama mam straszne problemy a dotad nie zdiagnozowano mi przyczyny

(( boje sie ze to cos powaznego kur... a przez niedopatrzenie cos mi sie stanie

(( trzymam kciuki za was i za to by diagnoza nie byla jakas drastyczna &&&&&&&&&&&&&&&&&
aa
Sarka 

boszee kobieto! hrrrr wlosy mi deba stanely jak przeczytalam Twojego posta

jessuu tak to strasznie jakos realistycznie opisalas ze jak sobie przypomne ciarki mi chodza, problem w tym ze ja troszke wierze w duchy... i tu w Norwegii mialysmy z kuzynkna dziwne sytuacje...

Norwedzy to juz wogole maja fisia z duchami no i na swieta daja im jedzenie na strych i utrzymuja ze ono jest zjadane

boszzee
straszna historia z ta kuzynka.. ranyy taka mloda dziewczyna:-

-( no i nastepnym razem w snie sie nie martw bo pewnie nie chcialaby by jej maz zyl samotnie do konca zycia.. na szczescie sie przejezyczylas i napisalas ze maz wyszedl za maz hehe wiec to troche sprawilo ze moje cebulki wrocily do poziomu

ale i tak okropny sen yyh