Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam nadzije ze mi wybaczycie że tak kiepsko sie udzielam
bo w szafie na korytarzu kilka toreb mi sie uzbierało aż ciasno sie tam zrobiło
posortowałam je rozmiarami od 56 do 92 czyli tak do 2 latek
większe rozmiary tak od pól roczku popakowałam w pudła(wyszło ich 3) i P. do piwnicy wyniósł a mniejsze tak do ok. 6 miesiąca siedzą na razie w reklamówkach i czekają aż się miejsc dla nich zwolni w komodzie
Z tego całego sortowania wyszło że mam aż 15 sztuk pajaców na rozmiar 62 i 12szt śpiochów na ten sam rozmiar ;-) także chyba mi już ich styknie
no i chcąc nie chcąc wyszłam z nią bo by mi dom rozniosła tak ją energia rozpierała
Morfina witaj:-)witajcie drogie mamuski !!
jestem tu nowa ..no ja mam termin na 5 grudnia ale czy tak bedzie to nie wiem , na 85 % urodzic nam sie ma corcia o ile sie gin.nie pomyliłtroszke sie obawiam porodu ,wiele sie tutaj na forum naczytałam o porodach i normalnie mam stracha
najważniejsze żeby mała była zdrowa .już sie doczekać nie możemy a tu jeszcze troche zostało ehh
pozdrawiam mamuski
ja wczoraj kurtkę założylam i mi sie zamek zepsułHej, będziemy mieć chyba coraz większy problem z dopięciem się. Najgorzej że idą chłodne dni, przydałaby sie jakaś kurtka, sweter![]()
chyba go brzuch za bardzo rozepchał
ja mam podobne zdanie co do piciaNo ja tez nie wezme do ust wina czy innego alkoholu - i nie bede sie zastanawiac ile mozna, a ile juz nie za bardzo. Alkohol to alkohol. Zespol FAS i inne mnie do tego przekonuja. Nie bede sie klocic o teorie bo kazdy ma wlasne zdanie na ten temat. Wiec po prostu kazdy zrobi jak zechce.

Wiolcia nie żartujDziewczyny urósł mi brzuchPrzed wczoraj zapinałam się jeszcze w płaszczu a teraz nie ma najmniejszych możliwości a najgorsze jest to że straaaasznie mi ciąży :/ Ledwo chodzę - coś mi się wydaje że ledwo się będę poruszać w listopadzie.

niezły senmi się śniło że urodziłam dzidziusia (bez szczegółów) i chciałam go przewinąć a on był tak sprytny ze mi uciekał z przewiajkate dzieci szybko rosną hihi

Chrzestnych dla Martynki mam już wybranych będzie starszy brat mojego męża i moja siorka na którą zawsze mogę polegać i w ostatnim czasie dużo mi pomogła
Teściowa za pewne będzie chciała mnie namówić zebym wzięła Maćka(młodszego brata P.)tak jak to było przy Amandzi ale że nie żyje z nim w zgodzie to P. powiedziałam ze po moim trupie on będzie chrzestnym któregokolwiek z moich dzieci
dzieci było strasznie dużo z 15-ścioro jak nie więcej przez co msza była bardzo długa i męcząca
Amandzia na szczęście poszła za raz po rozpoczęciu mszy spać więc nie było z nią problemu i przechodziła z rączek do rączek
nawet polewanie wodą jej nie zbudziło
także co do wieku to nie mam zastrzeżeń i w tym samym wieku będę chciała Martynkę ochrzcić ale już na normalnej niedzieli

witajcie drogie mamuski !!
jestem tu nowa ..no ja mam termin na 5 grudnia ale czy tak bedzie to nie wiem , na 85 % urodzic nam sie ma corcia o ile sie gin.nie pomyliłtroszke sie obawiam porodu ,wiele sie tutaj na forum naczytałam o porodach i normalnie mam stracha
najważniejsze żeby mała była zdrowa .już sie doczekać nie możemy a tu jeszcze troche zostało ehh
pozdrawiam mamuski