reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam się.;-)
Zakręcony czas ostatnio miałam:rofl2:! To przedszkole małego i w ogóle... Teraz znowu spokój. Wyciągnęłam wczoraj ciuszki po Matim:-). Ale mam radochę to oglądać:-D. Swoją drogą nie pamiętałam, że jest tego aż tyle:szok:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam zamiar zrobić pierwsze odświeżające pranie tych ciuszków i wywietrzyć je na balkonie, bo u nas mimo, że chłodno to pięknie świeci słonko:happy:!
Ciuszkami pochwalę się w odpowiednim wątku.:-p

reklama
Wiolcia ja też boję się szpitali :baffled::sorry2: i unikam ich jak ognia :sorry2:, ale wiadomo jak trzeba to trzeba.
Dobrze, że skurcze ustąpiły po podaniu jakiegoś specyfiku w szpitalu. Teraz to dużo odpoczywaj i jak najmniej stresów.

krolcia zazdroszczę słoneczka.

hej dziewczynki

co do wodnistych uplawow to moze byc tez infekcja nie tylko wyciek wod ale trzeba to skonsultowac z lekarzem bez dwoch zdan.

wiolcia odpoczywaj duzo i sie nie stresuj juz niewiele ci zostalo wiec spokojnie do przodu :)

Uuu Wiolcia uważaj na siebie bidulo!!! A do domku nic Ci nie przepisali??? żadnej luteiny czy duphastonu? A jakie te skurcze masz dokładnie? takie opasające,sciskające brzuch??? czy bolesne, miesiączkowe???

Tunia to szkoda że z tym weselem tak wyszło:sorry2:
Piekna sukienkę ala ślubna ostatnio w mamowej gazecie widziałam, potem zobacze dokładnie w jakiej i jaka to sukienka i Ci napiszę, bo sliczna naprawdę:tak:

ja szukam sobie spodni dżinsików na allegro, stawiam na używane bo na inne troche szkoda juz kasy na te 4 mies.

Tunia ja tydzień temu byłam na weselu i też nie pohulałam,przez 23 poszłam sobie już na górę do pokoju (ufff dobrze że go mieliśmy) bo znudzona i zmęczona już byłam trochę a mój hulał do końca :) Też byłam trochę zła bo zanim poszłam to siedziałam przy stoliku jak ciul na weselu heh a men znikał na fajkę a zimno było na maxa więc nie chodziłam z nim,zatańczyłam tylko 3 razy :( Ale spodziewałam się że tak może być.
sarka też myślałam o używanych ale nic mi nie wpadło w oko więc kopiłam nowe 100zł za 2 pary z przesyłką (w wątku zadbanych mamusiek są pokazane) ,nie miałam wyjścia i musiałam coś kupić,a może kiedyś się jeszcze przydadzą :)

sarka przy lutce dowcipnej tak jest bo wydzielina sie rozrzedza wlasnie. jakos chyba jeszcze w pierwszym trymestrze obgadywalismy ten problem z ewwe a jak przestalysmy ja brac tzn ja to te dziwneuplawy tez sie skonczyly :) wiec po lutce to po lutce inaczej jest jak samo z siebie cos tkiego jest wiec spokojna glowa :)

ja sie witam po wczorajszej nieobecnosci - wczoraj po grillu padlam i nie mialam juz sily na pisanie. wczesniej bylysmy z Ninka na pokazowej lekcji baletu - mala oczywiscie zachwycona i od razu ja zapisalam :)

po ostatnich intensywnych dwoch dniach bylam tak zmeczona, ze o 9 jak wstala Ninka, to wyrzucilam ja i meza z sypialni i spalam do 11 :D potem zaliczylysmy spacerek, teraz czekamy na pizze (mezus robi), a potem jeszcze nas czeka festyn w parku.

reklama
Dzisiejsze pytanie synka o dzidzię w brzuszku:-):

Dlaczego zjadłaś dzidzię???
36_12_6.gif

Do góry