hej laski
mam dobry humor bo od wczoraj jasieks ie przekrecil i od ranajuz nie kopal po dole tylko po pepku i wyzej wiec juz mnie nic nie boli ale wczorajnic nie pisalam bo nie chcialam zapeszac dzisiaj narazie tez siedzi glowa w dol

i oby tak zostalo chociaz do wizyty u mojego prof. tj za 3 cale tygodnie
z drugiej wiadomosci to to ze zalazlam mieszkanko we wro

i jutro mezu jedzie ogladac
40m2 2 pokoje 2 pietro na psim polu za 1200 plus liczniki prad i gaz. tak licze ze w 1400 sie zmiescimy pojdzie cala moja wyplata i oby nam meza wyplata minus to co na kredyt i na lekarza wystarczylo na zycie. bo duzo nie zostanie ale narazie jakos trzeba sie przemeczyc maz od grudnia dostanie podwyzke wiec bedzie lepiej

umeblowane tylko bez pralki a z tego sie akurat ciesz ebo mam nowa swoja

lozka nie bede musiala targac ani kuchenki

ahhh swietnie oby bylo ladne jak w opisie bo fotek nie bylo a i lazienka nowa wyremontowana z wanna i prysznicem

super . jednego jej nie powiedzialam z wrazenia ze mamy dwa psiaki ale mysle ze jak zobaczy je jutro na zdjecaiach i jak sie dowie ze razem 4 kg waza i nie szkodza jesli nie ma tapet

to jakos przejdzie. bylam tak podekscytowana tym mieszkaniem ze zapomnialam sie o to zapytac
a i jeszcze mi przedluzyli stopien niepelnosprawnosci o ktory tak walczylam wczesniej przez moja skore na 5 lat umiarkowany

w szoku jestem ze az na tyle bo ostatnio mialam na dwa lata tylko. i tez zawsze te 150zl bedzie wpadac do rak co miesiac wiec moze jakos damy rade ale oby narescie na swoim