missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
gufi szkoda ze nam opatrznosc nie daje na dzidzia jak jednej z nas. ale bym juz chciala miec sumienie czyste ze mam juz wszystko dla dzidzia...ahhh jeszcze moj tez musi poczekac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martyna ja też nie znam żadnego Boryska oprócz tego co go wymieniłaś oczywiście i to imię jako jedno z niewielu nie kojarzyłąo mi się ze znajomymi których nie lubię, albo znajomymi którrzy mieli pecha itp itdneutralne jak dla mnie i śliczne imię dla chłopczyka
![]()
Dzięki dziewczyny za skopanie tyłkazakupy zróbione, ledwo doniesione... sarkę wczoraj opierniczyłam a samej mi się dziś nazbierało z 10 kg....
![]()
AAA!!! i kciuki poprosimy z Boryskiem, wizytujemy się dzisiaji mam taką ogromną nadzieję na 3d...... echhhh trzyamjcie kciuki
![]()
Jupi! Się zmobilizowałam i skończyłam jedno zlecenie. Wyszło za 210 zł, ale dobre i to, jak na 2 godziny pracy![]()
Ale od siedzenia przy biurku coś mnie zaczęły skurcze łapać, więc chyba się położę chwilę. Raz jak wstałam, to mnie taki chwycił, że mało nie upadłam... A wieczorem impreza-niespodzianka - pożegnanie znajomych, którzy wyjeżdżają do Anglii na 3 lata. Trzeba się trochę podkurować do dwudziestej.
ej co jest wszystkie wybyly do careffoura ???![]()
No właśnie!
Ja tu ostatni dzień bez męża i dostępem do kompa a tu cisza!!!!!
A imię Borys kojarzy mi się z bohaterem serialu "Na wspólnej". Piękny zresztą
!!! Facet idealnie w moim guście!!!!
![]()
Martyna - gdzieś czytałam o jednym - ponoc skutecznym sposobie na zgagę, ale nie próbowałam, więc nie wiem ile w tym prawdy. Chodzi o.... spermęTo nie żart - zresztą z biochemicznego pukntu widzenia jest bogata w białko, co by się zgadzało
Trzeba zrobic mężowi/chłopakowi loda - ale takiego z połykaniem ;-) Sposób podobno skuteczny i z pewnością spodoba się partnerowi:-)
no ja niestety nie carrefura ale na ize przyjęć pojechałam.....nie dawały mi spokoju te skurcze, tam mnie przebadali, zrobili USG dopochwowo i przez brzuch, och wymęczyli nas, i jak to określili zagrożenie porodem przedwczesnymej co jest wszystkie wybyly do careffoura ???![]()
Martynko podziwiam Cie za ten czyn... Zwykle to sie do Krakowa ucieka... Ja bym go na Lublin nie zamieniła bo wiem ze w Lublinie z praca kiepskawo... Ale mysle ze znajdziesz cos sobie no i grunt ze M.pracuje...ewa86 widzę, że jesteś z Krakowa
Mieszkałam 7 lat w Krakowie, wyprowadziłam się do Lublina, za sercem, ale meega tęsknię za Krakowem :--
-(
Odwiedzam to miasto jak najczęściej się da, ale to nie to samo...
Kraków, Kraków..........tęsknię.....:--
-(