Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam dziewczynki wieści od Wiolci,
czują się z Krzysiem lepiej, skurcze ( odpukać w niemalowane ) uspokoiły się troszkę,Wiolcia i Krzyś przesyłają serdeczne pozdrowienia dla wszystkich forumowych dwupaków![]()
Suuuper !!![]()
missiiss nie denerwuj sie...szkoda na ch**a Twoich nerwów. niech spieprza, tak się do ciężarnej odnosić....eeee na pewno czeka na Was jakieś super mieszkanie, i stąd takie kłody.... żebyście na to właściwe trafili... swoją drogą chciałabyś mieć do czynienia co miesiąc z takim burakiem?? Ja nie koniecznie.... Głowa do górybędzie dobrze zobaczysz
![]()
Martyna ja też nie znam żadnego Boryska oprócz tego co go wymieniłaś oczywiście i to imię jako jedno z niewielu nie kojarzyłąo mi się ze znajomymi których nie lubię, albo znajomymi którrzy mieli pecha itp itdneutralne jak dla mnie i śliczne imię dla chłopczyka
Dzięki dziewczyny za skopanie tyłkazakupy zróbione, ledwo doniesione... sarkę wczoraj opierniczyłam a samej mi się dziś nazbierało z 10 kg....
![]()
AAA!!! i kciuki poprosimy z Boryskiem, wizytujemy się dzisiaji mam taką ogromną nadzieję na 3d...... echhhh trzyamjcie kciuki
![]()
. Piękny zresztą
!!! Facet idealnie w moim guście!!!!

To nie żart - zresztą z biochemicznego pukntu widzenia jest bogata w białko, co by się zgadzało

od rana mialam wizyte u kardiologa - ekg a normie, osluchowa jest lekka arytmia i w zwiazku z tym mam skierowanie na echo serca we wtorek, bo kardiolog chce zobaczyc, czy to rzezcywsicie wypadanie platka mitralnego jak kiedys zdiagnozowano. na razie mam lykac magnez i sie nie przejmowac
wiec glukoze odlozylam na wtorek - przynajmniej dwa razy nie bede musiala jezdzic.