salomii daj znac gdzei je wrzuciłaś jak juz te cwiczenia znajdziesz...
Tunia ja jak w 1 ciazy kupowalam spodnie w happy mum to tez sie rozczarowalam jak mi przyszly bo na fotce wygladaly o wiele lepiej niz w rzeczywistosci. Ale Twoja sukienka jest naprawde fajniutka i jak sie C podoba to dobrze

Ja wlasnie na kolacje zajadam kanapki z pomidorem i cebulą bo Paulinka cos zasmarkana, męża gardlo boli tak wiec sie bronie jak mogę...
A teraz sie pochwale.. bylam dzisiaj u gina, szyjka dluga na ponad 4 cm, dzidzia waży ok 1400g a wynik morfologii mam taki ze pielegniarka i gin byli w szoku-bo sie tak rzadko zdarza. A skoczyl mi z 11,7 na 14,8-lepiej niz przed ciążą

takze żelaza juz nie biore .. Ale jest i gorsza strona bo jak stanelam na wage to
11 kg na +
... od ostatniej wizyty 4 kg nabralam -no ale gdzies te slodycze jednak musza sie nagromadzic. A w I ciazy przybrałam w sumie 13 kg ale teraz pewnie bedzie wiecej i to duzo... bo jakos nie wierze ze z tego slodkiego zrezygnuje....
Acha i pytałam gina o tą kreske od pepka i mi powiedzial ze mam ale jest bardzo jasna a że w 1 ciazy była bardziej widoczna to moze oznaczac ze jakies inne hormony były bardziej aktywne.
renczysia fajny kombinezon i tanio upolowałaś...
3majcie sie dziewczynki i nie poddawajcie sie chorobom... Zdrówka jak najwiecej zycze