reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Tunia, ja w pierwszej ciąży nawet w dniu porodu 3 razy wymiotowałam...:no:. Może stresol ślubno-podróżny Ci się włączył? Idź się połóż i wyłącz myślenie.

reklama
witam babki!
a sio stąd choróbska! czosnek cebula miód szałwia i do tego chrzan, ja ostatnio to ostatnie chyba łyżkami będę jeść tak mi smakuje, nawet kupiłam taki z dodatkiem wasabi :)
dziewczyny nie ćwiczyłam w pierwszej ciąży, bo miałam chyba większego stracha na zagrożenie, teraz też nie ćwiczę, tyle że o wiele więcej mam ruchu codziennie na 4 piętro z dzieckiem i czasem jeszcze małe zakupy w domu też podaj tu przełóż tamto pozbieraj zabawki , to jakoś tego się zbiera że w sobotę po całym dniu z dzieckiem czułam się bardziej wyczerpana niż po 8godz pracy, prawda w pracy to raczej siedzę za biurkiem.

Witam laseczki :*
Ja w nocy budziłam się 3 razy w tym 2 na wc i raz bo nos zatkany miałam i sucho w nosie,oprócz tego drapało w gardle.W dzień jest normalnie więc nie wiem o co kaman?
Ja już po śniadanku,zaraz idę wykąpać się,a później mykam z chaty :)

hej dziąlchy

boze ale z was poranne ptaszki :) nono

tunia moze wlasnie to stres sie zaczyna przed slubem :) albo masz tak samo jak ja jakies 2 tygodnie temu ladnie 2 pawie puscilam takiemialam mdlosci ;) bedziesz dzisiaj na wizycie to sie zapytaj gina :)

a u nas sie samochod zepsol :/ moj tata ledwo odwiol meza na stacje bo sie rozkraczyl na srodku krzyzowki jakas pompa tam poszla czy cus pojechal do mechanika mam nadzieje z emus zybko to zrobia...

cześć brzucholki :)
Tunia moja siostra wymiotowala całą ciąże!! tak więc nie jest powiedziane, że to ustępuje po kilku tygodniach. ale u ciebie to ja myślę, że jednak stres przed tym co cię czeka w najbliższych dwóch tygodniach tak zadziałał - może nawet sobie nie zdajesz sprawy, że tak to przeżywasz :) ja gdybym wiedziała, że czeka mnie samodzielna podróż 10 godzin i potem ślub to chyba bym z kibla nie wychodzila :D
a ja mam lenia ale obiecalam sobie, że po śniadanku się pozbieram i pójdę na spacer. zobaczymy jak wyjdzie. narazie się nie wygrzebałam nawet z łóżka bo coś kiepsko znowu spalam. a moje kiszki marsza już grają i czekają na śniadanie - szkoda, że mąż w pracy bo by mi uszykował a tak muszę sama naginać :/

dzień doberek:-D
jednak co ciekawe, zauważyłam, że jak stanę na przejściu dla pieszych to zaraz się zatrzyma jakiś samochód, więc chociaż tyle, że kierowcy uprzejmi
No popatrz a mnie prędzej by rozjechali niż przepuścili na pasach :crazy: A przecież brzuszysko mam wielkie więc nie można powiedzieć że ciąży nie widać...

Jakoś dzisiaj wyjątkowo czuję się dobrze:tak:(nie licząc przeziębienia:dry:). Dobrze się wyspałam i nic mnie nie boli:happy:. Mam taką ochotę na spacer a tu niemiłosiernie wieje i zacina deszczem.:-:)-:)-(

No i zaczęłam III trymestr!:-D:-D:-D

cześć i czołem

wiolcia na brzuchu:-D:-D:-D ja już chyba nie dałabym rady. Albo jak żuczek na plecach - tak ja na brzuchu machałabym nóżkami i raczkami:laugh2:

my wczoraj mięliśmy te urodzinki w family parku i powiem Wam, że było super. W zeszłym roku jakoś było gorzej. Dzieciaki szalały do upadłego z panem animatorem, a rodzice przy kawce i ciachu. Bardzo fajnie było. Oczywiście musieliśmy siedzieć aż do 21 (do zamknięcia) bo dzieciaki w jakimś transie były:confused: Mati bardzo zadowolony z prezentów.
Jedna z mam (moja znajoma), której nie widziałam już od roku...nie zauważyła, że jestem w ciąży!!!:szok::szok::szok: Ja mam brzuch baaaardzo pokaźny, a ona nie zauważyła. Dopiero z rozmowy potem wywnioskowała. Ja byłam w czarnej spódniczce i czarnej bluzce i talia mi jeszcze została, więc może dlatego...powiedziała, że jak stoję na wprost to nie widać, a jak bokiem to bardzo...trochę dziwne...:dry:

Mati dzis do szkoły na 11.40 - beznadziejna godzina. Cały dzień do d...

reklama
Cześć wam kochane.
Chyba coś dziś z tą pogodą nie tak bo prawie wszystkie zle spałyśmy,ja też nie mogłam zasnąć,maluszek kopał do 2 w nocy i o 8 jak wstałam też.Wogóle to mam wrażenie że kopie całymi dniami ewentualnie z półgodzinnymi przerwami:-)
Ale mam dziś dobry humorek,bo wczoraj mężuś kupił mi kwiaty na przeprosiny i powiedział że będzie bardziej wyrozumiały dla moich humorów i dołków,jednak kochanego mam męża hi hi:-)

Do góry