ewwe
Fanka BB :)
hello,
obudził mnie dziś masakryczny ból gardła i ucha i zatkana dziurka od nosa:////
Wiolcia, odnośnie tego łona to boli mnie w sumie pod nim w okolicach pipuszki
jak by mi się tam kości rozjechać chciały... Fakt w sumie w nocy jak się przekręcam na boki to również mnie boli, ale nasila się również podczas chodzenia....i zachodzi czasem na pachwiny....beznadzieja jakaś......
iwiczka, super że mąż się zreflektował
i oby więcej fochów nie strzelał, w końcu to Ty jesteś w ciąży i to Ty masz prawo do humorów a nie on
Olcia hehehe jeak żuczek
ale mnie rozbawiłaś
ale fakt, ja też już nie dałabym rady na brzuchu spać...na wakacjach jak byłam ( a to było tak dawno heher ) to się na plaży zapomniałąm i się walnęłam na brzuch i w taki szok wpadłam, że mi się kostium z cycków zsunął i nie wiedziałam co robić
zasłaniać piersi czy się przekręcać
I wtedy już na brzchu było MEGA niewygodnie...a potem miałąm wyrzuty czy czegoś tam małemu nie zgniotłam....
Tuniaaaa smutasie, wiesz że nastroje się udzielają?? Tylko lepiej jak te lepsze....Głowa do góry!
A co do jedzenia to nie jem jakos wyjątkowo więcej a tyję ostatnio jak najęta.... już nawet na wagę nie wchodzę.....
obudził mnie dziś masakryczny ból gardła i ucha i zatkana dziurka od nosa:////
Wiolcia, odnośnie tego łona to boli mnie w sumie pod nim w okolicach pipuszki
jak by mi się tam kości rozjechać chciały... Fakt w sumie w nocy jak się przekręcam na boki to również mnie boli, ale nasila się również podczas chodzenia....i zachodzi czasem na pachwiny....beznadzieja jakaś......iwiczka, super że mąż się zreflektował
Olcia hehehe jeak żuczek
Tuniaaaa smutasie, wiesz że nastroje się udzielają?? Tylko lepiej jak te lepsze....Głowa do góry!
A co do jedzenia to nie jem jakos wyjątkowo więcej a tyję ostatnio jak najęta.... już nawet na wagę nie wchodzę.....

i ja leze glownie wiec nie wiem jak t bedzie a najwiekszy aptetyt mam na wieczor :/ tak piszecie o jedzeniu... ja dzsiaj zjadlam kromke chleba z dzemem do tablety pozniej poszlam spac na 3 h i zjadlam kubek kaszki da dzieci i kawalek ciasta... i zaraz ide bule z szynka wciagnac