reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Cześć kochane:-)
Wreszcie was doczytałam,kocham czytać co napisałyście bo mogę się nieraz uśmiać,jak np. te motory,faceci mają wyobraźnię hi hi:-)

Jutro idę na glukozę 75 i już się denerwuję.Żeby tylko nie wyszło jak ostatnio,cukrzyca:-(
Tunia nastraszyłaś mnie strasznie,lekarzowi to tylko nakopać,tyle stresów co masz,wyjazd ślub a jeszcze on ci dokłada kolejnych buu!
Olcia powiedz mi gdzie idziesz na to usg 4d bo ja też z bydzi i się zastanawiam czy nie iść,no i ile sobie policzyli jeśli mogę wiedzieć.

Wywiesiłam pierwszą partię prania i jestem przerażona. Niby takie małe te ciuszki, a strasznie dużo miejsca zajmują. Chyba muszę zainwestować w nową suszarkę ;)

iwiczka ja idę do Wasilewskiego i płacę 250 zł. Już byłam u niego dwa razy (w 10 i 13 tygodniu) na 2d i bardzo byłam zadowolona.
trzymam kciuki za dobre wyniki glukozy&&&

hej dziubasy
ja wocilam z miasta doslownie ol godziny bylam. kupilamm male szampon i zel pod prysznic, wklady poporodzie i wkladki laktacyjne. zamierzam jutro spakowac torbe ztymi rzeczami co moga lezec bo ostatnio cienko sie czuje a w razie w bedzie jak znalazl wloze tyko do niej jeszcze liste co jeszcze musze do niej wsadzic przed samym wyjazdem i looz.

ja dzisiaj kupilam jelpa ale nie wiem iedy zaczne prac jakos ie chce mis ie teraz za bardzo. a np jakie mydelko dajecie do srodka jak wypiezecie i dacie w woreczki zeby sie nie kurzylo?? ktos tak pisal kiedys...

czytam ta str i dechy mam ze ktos tesciowa czy mame zgubil hehe :)

Jeśli chodzi o szycie to po pośladkowym sn byłam rozerwana ja prosiak:no: chociaż mnie nacieli:no: ale jak przyszła do mnie położna to się śmiała że zszywał mnie mistrz i to chyba prawda bo mąż nawet blizny nie widzi hi hi:-D:-D Mam nadzieje że przy tym porodzie też mnie natną :-pno i że pośladkowego znowusz mieć nie będę bo chyba na porodówce spazmów dostanę:angry:

Wywiesiłam pierwszą partię prania i jestem przerażona. Niby takie małe te ciuszki, a strasznie dużo miejsca zajmują. Chyba muszę zainwestować w nową suszarkę ;)
najgorsze jest to, że niby takie małe ciuszki a straaasznie długo schną. Cieszę się, że mam z głowy pranie bo calusieńki dzień mi zajęło a i tak część rzeczy musiałam jeszcze suszyć na drugi dzień.

iwiczka ja idę do Wasilewskiego i płacę 250 zł. Już byłam u niego dwa razy (w 10 i 13 tygodniu) na 2d i bardzo byłam zadowolona.
trzymam kciuki za dobre wyniki glukozy&&&

A powiedz mi kiedy się rejestrowałaś?bo wiesz już też do nich dzwoniłam ale mieli teraz przerwę do 14 września. Jednak sława dr.Wasilewskiego idzie przed nim:-)

Ostatnia edycja:
dzięki Salomii,

też myślę, że za szybko wpadłam w panikę, normalnie ważę jakieś 47 kg i mam 158 cm, teraz ważę 56 kg, a mój Cyprian ma 178 cm ale nie wiem ile on waży dokładnie teraz:baffled:

też powiedział, że jak się okaże, że wszystko ok to on nie wie co zrobi temu lekarzowi za moje nerwy, jak za 2 tyg coś będzie znów gadał takiego i mnie w panikę wpędzał to pójdę na konsultację do innego gina

witam nowe mamy

Tunia , a może dziecko poszło po Tobie. Dziewczynki z reguły są mniejsze. Ja mam 161 wzrostu, i mi lekarka też na początku głupot naopowiadała o czym już tu pisałam. A teraz dziecko odpowiada swojemu wiekowi. Po takim tekscie od lekarki zmieniłam ją. Tym bardziej baba wygląda na ostrą alkoholiczkę.

reklama
Do góry