Antylopka
Potrojna mamuska
z moją ponad 3-latka to jak z psem - jak sie nie wybiega, to wariacje w domu. Idziemy na godzinke na hulajnogę, bo wieczorem chce mecz w spokoju obejrzec, musze ją wymęczyc juz teraz, haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj bidulko ty to masz z tą pracą:-) Moja szafa woła do mnie od tygodnia i nic z tego,może w następnym tygodniu zrobie renament i wkońcu zaczne pranie maluszkowe jak będę miała miejsce w niej:-)
Ewa mój to też dzidzka,ostatnio patrzał na all na darta i podejrzewam że na święta będę miała prezent jak znalazł hi hi:-)
nie, wtedy to ja będę trzymac w drzwiach tatusia, aby się nie zabrał za nią na doczepkę, heheANtylopka, mam nadzieję że jak Twoja Migotka podrośnie to nie będziesz się razem z nią na randki zabierała, ale teraz czujne mamusine oko jak widać czuwa![]()