Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. I będzie miał rolę i kolędę do zaśpiewania!!! Musiałam mu opowiadać co to takiego pastuszek

. Trochę się zmartwił, że pastuszkowie to biedni ludzie, ale powiedziałam mu że zawsze mają dobre serduszka i już był pocieszony
. I jerszcze mi powiedział, że będzie grał Jezuskowi na FILECIE

. Oboje jesteśmy baaaardzo przejęci, kiedy ten czas minął????? Dopiero się urodził, a tu już będzie pastuszkiem w jasełkach...
hehe Madalia wlasnie dzisiaj o Tobie pomyslalam ze znowu zniknelas i czy zdazysz sie pojawic
super ze pracujesz, tylko tam nie szalej)) rozumiem dokladnie co masz na mysli ze w ruchu lepiej, ja tez ciagle latam i cos zalatwiam, i widze ze w porownaniu z pierworodkami ktore siedza w domu i tylko tam sie pokrzataja to mam mega forme :O
Zupelnie co innego mamuski z jednym dzieciaczkiem.. one nie maja czasu na marudzenie i tez ciagle w biegu z musu ;D
aa i nie usiluj nadrabiac bo nie zdazysz nic napisac przed styczniem![]()
we Francji robią tylko te trzy, a dodatkowo, jeśli są jakieś komplikacje.A co do usg na nfz...Jak lekarz ma w gabinecie to robi, jesli nie ma to jak wsio oki na NFZ przysługują 3. Do 12 tygodnia, połówkowe i potem to rózniwe, ale przewaznie po 34 dla sprawdzenia ułożenia. Ja tak miałam przy Lolku.