reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

cwietka to dziwne podejście ma ten twój gin, mój mi mówił co się dzieję gdyby się dziecko zaraziło, ale nie chcę Ci tu nieciekawych informacji przekazywać,
może się z kimś skonsultuj w tej sprawie, choć wiem, że w czasie porodu podaje się antybiotyk, ale może wcześniej też trzeba by to podleczyć

o co chodzi z tymi pieluszkami?

sarka clotrimazol w pastylkach dowcipnych, jest na dużą ilość różnych grzybków, i mi ostatnio bardzo pomógł i po nim już ani jednej infekcji nie mam, kosztuje jakieś nie całe 4 zł

a ja na nic nie mam ochoty, jakiś brak apetytu, kupiłam kabanosy, nie smakują, jest sałatka jarzynowa, mąż zjada całą, bo mi smakuje, nic tylko kawę zbożową bym piła, jadła serek biały, dżem, i wafle czekoladowe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tunia jakis czas temu ( 9 listopada) dostałysmy link do stronki pampers premium, że mozna zamówić darmowe próbki. Podajże 5 pieluszek. I tak sobie pozamawiałyśmy te próbki.

No wracam od lekarza a tu takie wieści :)
SUPER że kolejne zdrowe maluszki są na świecie :)
Ja na odpowiednim wątku opisałam jak u nas sytuacja.

Buziaki dla Was i lecę omlecika na kolację zrobić:)

sarka[/B] clotrimazol w pastylkach dowcipnych, jest na dużą ilość różnych grzybków, i mi ostatnio bardzo pomógł i po nim już ani jednej infekcji nie mam, kosztuje jakieś nie całe 4 zł

a to bez recepty? no i czy bezpieczne? chodzi o jakies łagodzace bo przy grzybkach są chyba upławy a u mnie odwrotnie - sucho aż za!
Opieluszkach napisała już Elena:)

I to ogromna. Jeszcze parę godzin temu jak przeglądałam forum to czytałam jej posty. Nawet bym się nie spodziewała.

reklama
pol dnia mnie nie bylo, a tu takie newsy :-):-):-) super, ze olcia i mamolka maja juz maluszki przy sobie :tak:

wogole to mnie zadrosc bierze, bo ja bede jedna z ostatnich. jak Ninke rodzilam, to bylam druga na forum pazdziernik 2006, a teraz juz wiekszosc bedzie miec maluszki, a ja ciagle z brzuchem ... taki los :rofl2:

Do góry