reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

nie no mamolka? Olcia to tak czułam że już rodzi ale po mamolce bym się tego nie spodziewała ;)
kurcze ale super.
A mnie coraz bardziej ciągnie w dół - czuje się jakby mi miało dziecko zaraz dołem wypaść i skurcze coraz silniejsze, ale nigdzie nie jadę do ostatnich minut ;) jutro też mi nie pasuję więc zaczynam rodzić w czwartek ;)

reklama
kwiatek.gifOd tej strony przeczytałam wstecz 5 stron i wróciłam do ostatniej, a tu takie wieści. Fajnacko. Bardzo się cieszę. usmiech.gif

Jeziu jak ja się cieszę,jakbym sama urodziła,,no a Oliwka jest poprostu cudo bobas,tylko tulkać i całować:-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&& za hejcz żeby się biedna nie męczyła,no i jestem ciekawa jak u Bodzinki,&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

to teraz trzymamy &&&& za hejcz!!!

ja śnięta ryba jestem cały dzień, na chwilę się na bb zalogowałam, a tu taaaaka niespodzianka:-D

A tak mi dzisiaj przeleciało przez mózgownicę, że może nie mamy info od Bodzinki i Olci bo napisały do Mamolki, a jej dzisiaj nie było... Dobra, ja też już chcę, dosyć tej ciąży:-D:-D:-D. No i kciukasy za Hejcz &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kurcze! Ciężko nadążyć! Sypią się te dzieciaczki jak wściekłe.
Gratulacje dla Olci i Mamolki. Też bym chciała w takim tempie urodzić.

Missiiss - dobrze, że się odezwałaś. Melduj się na forum i doładuj komórkę, bo jak nie piszesz, to się martwimy. O mało nie zaczęłam dzisiaj obgryzać przez ciebie paznokci - tak długo nie dawałaś znaku życia.

Mam pytanie do "paciorkowych" dziewczyn: dostajecie antybiotyk już teraz, przed porodem? Bo mój gin powiedział, że dostanę w szpitalu w trakcie porodu i to wystarczy.

Pampersowe pieluszki do mnie też doszły, a już myślałam, że nie dotrą, bo bardzo długo miały status "sprawdzamy twój adres".

reklama
Kurcze! Ciężko nadążyć! Sypią się te dzieciaczki jak wściekłe.
Gratulacje dla Olci i Mamolki. Też bym chciała w takim tempie urodzić.

Missiiss - dobrze, że się odezwałaś. Melduj się na forum i doładuj komórkę, bo jak nie piszesz, to się martwimy. O mało nie zaczęłam dzisiaj obgryzać przez ciebie paznokci - tak długo nie dawałaś znaku życia.

Mam pytanie do "paciorkowych" dziewczyn: dostajecie antybiotyk już teraz, przed porodem? Bo mój gin powiedział, że dostanę w szpitalu w trakcie porodu i to wystarczy.

Pampersowe pieluszki do mnie też doszły, a już myślałam, że nie dotrą, bo bardzo długo miały status "sprawdzamy twój adres".

ja mam dobry wynik i nic nie wyhodowano, ale jak mi gin pobrał wymaz to powiedział, że jak wyniki wyjdą złe to mam się do niego od razu zgłosić na oddział w szpitalu i się położyć na kilka dni żeby to wyleczyć

na szczęście nic nie wyszlo w wymazie

Do góry