reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam prawie wieczornie. Dziś odwiedziłam Trójmiasto i jestem do niczego. Rano jeszcze mnie jakies skurcze zaraz po wyjeździe z domu złapały i już myślałam, że cos się zaczyna, ale na szczęście przeszły w połowie drogi do Gdańska. Za to Mały odpłacił mi za nie potem boleśnie :/ Zakupy świąteczne już prawie zrobione. Teraz tylko prezent dla teścia (wymyślony), dziadka i chrzesniaka (nie wymyślone). Dla rodziców chyba też jakieś drobiazgi kupię, mimo że zapowiedzieliśmy, że duże urodzinowe prezenty miały robić od razu za świąteczne. Zapomniałabym o mężu! O matko! Jeszcze prezent dla niego. A dla naszego bobo niech mąż coś wymyśla, pewnie sam będzie chciał, więc nie odbiorę mu tej przyjemności.

Wchodząc na forum myślałam, że będą już wiadomości od Olki, a tu cisza. Coś mi się wydaje, że u Olci i Bodzinki coś się dzieje, tzn Bodzinka jest w trakcie, a Olcia tak wymęczona, że nie ma czasu nam napisać.

reklama
Mam info od hejcz:

"Niestety jeszcze czekam.Od niedzieli leżę na patologii i co wieczór zbiera się nade mną ekipa i debatują czy już kroić czy jeszcze czekać.Wszystkie badania mam zrobione i czekam na dzisiejsze spotkanie na szczycie z nadzieją. Pozdrawiam, i życzę powodzenia"

i drugi sms:

"Mój Igor ułożony pośladkowo, więc cc, skurcze mam takie że by się nadały do cięcia ale czekają na postęp rozwarcia, gratuluję rozpakowanym i mam nadzieję szybko do nich dołączyć"

Powinnam takie info umieszczac na gorącej czy na ogólnym?? bo nie wiem nawet...

W każdym razie:
Hejcz trzymamy kciuki za szybkie rozwiązanie:):):)

Salomii faaakt z Olcią..... co to byłby za poród który trwałby TYLKO 1000 godzin:D

EDIT:

A jednak Salomi hehe mamy Oliwkę już wśród narodzonych grudniaczków:):):)

Ostatnia edycja:
weź Wiolcia:):) za dużo jak na raz:):) siedzę i tak mi się łzy do oczu cisną ze szok:D:D

Mamolka to w ogóle nasz grudniowy express:):) godzina i 15 minut?? dobrze sobie wyliczałam czas porodu?:)

Ostatnia edycja:
reklama
No dziewczyn, gratuluje!!!! Ja byłam z mężem w kinie i strasznie zaczął boleć mnie brzuch z lewej strony. To raczej nie były skurcze tylko taki ciągły ból, czy któraś z was miała już coś takiego??
Czym bliżej porodu, tym więcej strachu :(
Gratuluję wszstkim rozpakowanym :)

Do góry