reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hehe Tunia jak moglas mnie nie poznac :D:D
pewnie tak to jest z tymi miastami ze wszyscy staja w ladniejszych miejscach :)

kurcze a ja nie mam chwili bo Arlena ciagle ma jakies pretensje :O usiluje umyc podloge, obrzygala mnie na maksa i siebie to juz nie wspomnie, spina sie buuczy ustami i ciagle wkurzona :O wsadzilabym ja w wozek i pojechala do miasta ale te podlogi grrr

reklama
Tunia, a obliczałaś koszty? Bo my kiedyś chcieliśmy kupić nawet specjalną drukarkę do zdjęć, jako że chcemy wywoływać na bieżąco, ale jak policzyliśmy koszty tuszu i papieru, to wyszło na to, że się nie opłaca za bardzo...

Ja kiedyś kupiłam aparat Canona z drukarką w prezencie. Jak się okazało teraz taka drukareczka kosztuje kilkaset złotych. Widziałam inne modele to można za około 200 zeta kupić.

Czy ktoś może adoptować Pucka na jeden dzień? Jak on sobie zaraz krzywdy nie zrobi to będzie cud. Przez 5 sekund nie potrafi tego swojego okrągłego tyłka na miejscu położyć. Przewala się na z brzucha na plecy i piszczy, żeby mu podać rękę. Łapie się i przekręca z powrotem, podrzucając brzuchol. Sam potrafi się przekręcić, ale mu się nie chce... Łazi po macie, turla się po dywanie, przed chwilą wspiął się na pałąk od maty, ale pałąk nie wytrzymał i razem runęli na ziemię. Teraz goni kulkę z grzechotką, która mu z ręki wylatuje - ale kulka jest sprytniejsza i Pucka to denerwuje, więc piszczy na nią. O, właśnie zrobił sobie przerwę, bo dojrzał swoje odbicie w lustrze i śmieje się do chłopczyka.
Jak ja mam pracować w takich warunkach??... Jak pomyślę, że on jeszcze kiedyś zacznie raczkować, to mi się słabo robi...

Ja mogę wziąć ale na zawsze heheehe

Dziewczyny, ja tak zupełnie od czapy mam pytanie o jakieś fajne pomysły na wieczór panieński... Ja swój miałam wypas, ale organizowała go świadkowa, u której ja w sierpniu świadkuję, więc za wszelką cenę chcę uniknąć powtórek... No i zostały trzy miesiące więc czas zacząć myśleć o czymś ekstra :D
No i jeszcze macie jakiś pomysł na sukienkę dla mnie, która będzie "weselna", ale nie długa, bo spod kościoła odjeżdżamy na vespach? A problem z krótką jest taki, że mam gruuube łydki... w ogóle trochę mi do ideału brakuje, a raczej mam za dużo ;)

co do ubioru to może bym się wypowiedziała ale nie wiem co to 'vespach' ....
co do wieczoru to nie wiem jakie macie plany - to znaczy jak bardzo mogą być 'frywolne' ;)
ostatnio byłam na panieńskim i była wynajęta sala kinowa - taka mała z jedzeniem i piciem i film taka jakaś komedia romantyczna a potem impreza na mieście

Ewa a spróbuj w macie poprzestawiać pałąki na krzyż i zmienić miejsce wczepienia - raczej wtedy mata się nie składa, a tak to na prawdę tylko się cieszyć że tak ćwiczy - będzie siłaczem...

Dzięki za pomysł :) Mata wytrzymała 15 minut - a to bardzo dużo w przypadku Pucka. Niestety już ją rozpracował i znowu leży na ziemi. Chyba zdejmę mu te pałąki jak tak dalej pójdzie ;)

co do ubioru to może bym się wypowiedziała ale nie wiem co to 'vespach' ....
co do wieczoru to nie wiem jakie macie plany - to znaczy jak bardzo mogą być 'frywolne' ;)
ostatnio byłam na panieńskim i była wynajęta sala kinowa - taka mała z jedzeniem i piciem i film taka jakaś komedia romantyczna a potem impreza na mieście
Vespa to skuter, stąd ograniczenie co do długości sukienki. Teraz liczę na radę ;)

reklama
na hali expo - przyjdziesz przyjdziesz? wejściówki Ci załatwie. Na targach pet fair.
kurcze hejcz - wstyd się przyznać ale nigdy bym nie pomyślała że to skuter - byłam pewna (zupełnie bezpodstawnie) że to jakaś impreza na plaży - ja to ale ciemna jestem.
Byłam ostatnio w H&M i tak są takie kombinezony alladynki i góra- razem połączone. Myślałam że w dużym rozmiarze to będzie koszmar jakiś ale przymierzyłam i całkiem całkiem mimo że mam rozmiar 40-42 i dupę jak szafa to wyglądałam całkiem dobrze

Do góry