reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Wygrałam w lotkaaaaaaaa heheh ale tylko 20 zł bo tylko trojkę miałam :-/ Szkoda że nie czwórkę lub piątkę,o szóstce to nawet nie myślę bo to trzeba mieć cholerne szczęście :-D Ale zakład się wrócił na plusie 11zł.

reklama
Gabi - paczka dotarła - jak to poczta polska potrafi człowieka mile zaskoczyć ;-) Ciuszki będą w sam raz na teraz (poza 2 większymi sztukami). To różowe z motylkami sama bym chętnie założyła. Spróbuję - może się wcisnę :-D

krolcia - ale glupia sasiadka. ja bym ja chyba zezwala telefonicznie.

asia - Ninka tez chorowala na trzydniowke. bylo dokladnie 3 dni goraczki, a w 2 wyskoczyla wysypka.

Czy Wasze dzieci też mają teraz etap chwytania zabawki i walenia nią z impetem o podłogę?...:/

moja ma to juz od dawna. i w stol uwielbia walic. nazywamy to "raczka prezesika" ;)

my dzis tez po szczepieniu. wszystko ok, waga piorkowa 6000g ;) mamy za jakies 2 tyg. powtorzyc morfoligie

heheh prezes.... kiedyś jak Oluś był malutki pojechaliśmy do moich rodziców i dzwonimy domofonem, moja mama odbiera: Tak, słucham?, a mąż poważnym głosem zaanonsował: Prezes przyjechał

tak się potem z tego śmialiśmy, że do tej pory Olek to Prezes.

Krolcia- moja sąsiadka jakiś miesiąc temu zadała mi identyczne pytanie. Aż mnie zatkało i poczułam się identycznie jak ty. Dopiero jak poukładałam sobie wszystko w głowie to pomyślałam sobie, że z chęcią bym jej podrzuciła ich oboje i dopiero wtedy zrozumiałaby dlaczego moje dzieci płaczą :D

Z drugiej strony się ciesze, że zapytała bo tyle się słyszy o maltretowaniu dzieci...mało kto reaguje.

Zresztą płacz dziecka- czy to własnego czy zupełnie obcego zawsze chwyta za serce.

Ostatnia edycja:
witam jestem tak cholernie zla na nasza lekarke ze szok od miesiaca co tydzien jestesmy u niej zaczelo sie od kataru potem wysypka no i wirus ( goraczka plus biegunka ) oskrzela czyste pomimo ze mowilam ze maly kaszle dzis kontrola i co sie okazalo zapalenie oskrzeli szlag mnie trafil juz opadam z sil jedno sie nie skonczylo a juz znow nastepne sie przyplatalo :-(

witam jestem tak cholernie zla na nasza lekarke ze szok od miesiaca co tydzien jestesmy u niej zaczelo sie od kataru potem wysypka no i wirus ( goraczka plus biegunka ) oskrzela czyste pomimo ze mowilam ze maly kaszle dzis kontrola i co sie okazalo zapalenie oskrzeli szlag mnie trafil juz opadam z sil jedno sie nie skonczylo a juz znow nastepne sie przyplatalo :-(

Widocznie oskrzela i gardło były czyste- więc nie było powodu by dawać antybiotyk. Na wysypkę, gorączkę biegunkę daje się środki doraźne.

Mimo wszystko musiało to Wojtusia osłabić, a wirusówki i bez tego w zastraszającym tempie ( zwłaszcza przy takiej pogodzie) sieją zniszczenie.

reklama
mamolka zgadzam sie ale jestem i tak strasznie na nia wkurzona jak juz wczoraj pisalam bylam u dermatologa z Wojtusiem i dostalam ochrzan ze tak dlugo czyt. miesiac taki maly bobas ma wysypke przeciez go to swedzi a ja na to ze nasza pani doktor powiedziala ze jest to juz duzo lepsze i reszta zniknie sama na co pani dermatolog tylko spuscila wzrok i powiedziala samo to nic nie przechodzi

Do góry