reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Ja odpadam ;-) Nie ogarne juz kolejnego forum :-) Nawet na moje gierki nie mam już czasu buuu. Ale w sumie to się ciesze :-)

Ja bym chyba nawet nie dała rady ogarnąć znowu od zera wszystkiego i wgryźć się w jakieś forum. W zasadzie to jest pierwsze, na którym jestem. I pewnie ostatnie ;) Nie wiem nawet, czy na jakiś nowy wątek "miesięczny" będę się podłączać przy drugim dziecku.

Uff... Ogarnęłam mieszkanie. Bo już się bajzel zrobił niezły - wszędzie ciuchy, jakieś kubki po wodzie, zabawki, masakra... Wyczytałam kiedyś w charakterystyce mojego znaku zodiaku, że skorpiony nie bardzo lubią sprzątać na bieżąco, wolą nabałaganić i potem w sekundę wszystko poukładać. Żeby było widać efekt. Zapamiętałam to, bo coś w tym jest ;)

Tato kładzie Pucolka spać, a ja zaczynam wolny wieczór ;) Albo wezmę się wreszcie za tą pracę mgr kolegi... Ech... ;)

kaczucha widzę że to stronka nie do innego forum tylko do udziału w konkursie :) oj chyba wezmę udział
a ja na tą paczuszkę jeszcze czekam, napisali mi że będzie kompletowana dopiero w następnym tygodniu... a już chciałabym zobaczyć i wypróbować te kaszki... a są tylko ryżowe?

A ja nie kumam tego streetcomu. Zalogowałam się tam, ale nic mi nie przychodzi, bo im listu pocztą nie wysłałam. A Wy coś piszecie, że listu nie trzeba :zawstydzona/y:

Moja dzidziolina coś ostatnio nieładnie zasypia. Woli hasać po łóżeczku niż zamknąć oczka i spać.
Czeka mnie dzisiaj ślęczenie nad testami do nocy :baffled: Buuu... chyba jeszcze przedzwonię do mamy :-)

Witam, nie no dziecko, dom i praca to już aż nadto a na forum zero czasu. Wczoraj szczepienie - niby z plastrem zniezulającym ale i tak ryczała. Nie wiem o co chodzi z tym streetcomem - próbuję się zarejestrować i nic

reklama
Do góry