Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Studenci mieli napisać list o tym, co ostatnio robili i jeden pisze, że był na kursie języka polskiego i "kupuj, bior sobou dużo kwiaty dla naszey nauczycielka pani Anna!" I co ja mam o nim myśleć?cwietka
Ja uczę angola i w pierwszym roku pracy (wieki temu) omawiałam z uczniami present simple i na sprawdzianie mieli opisac swój typowy dzień (ach, jakie to nowatorskie), jeden z nich napisał "I get up at 7 o'clock. Next hit the horse"*
To dopiero była bieda... starsze koleżanki (ja miałam 21 lat) radziły, żebym mu napisała "walenie gruchy wzmacnia paluchy", ale tego nie zrobiłam. Pech chciał, że zaczynałam z nimi lekcje o 7.10 rano a ON się spóźniał, więc co raz to proponowałam mu zmianę porannej rutyny - klasa nie wiedziała o co chodzi, ale on zawsze robił się czerwony jak burak
*pisownia oryginalna