reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Alamiqua jak się maleństwo miewa? Wszystko w porządku?

Ja mam koleżankę, która urodziła w 25tc. Jej córka miała niecały kg i chyba 34cm gdy przyszła na świat. Miała być 2 miesiące młodsza od mojego aniołka, a miesiąc temu obchodziła już 1 urodziny. Gdyby nie fakt, że moj Antoś jest od niej większy i cięższy to bym nie powiedziała, że jest aż takim wcześniakiem.

Gabriellao0
mój mały wyrasta z 86, a ma teraz może jakieś 9100/9200... :)

Witam, pozwólcie, że się pzedstawię. Jestem grudniową mamą Wcześniaczka,który powinien urodzić się w marcu:szok: Od jakiegoś czasu zaglądam do Was. Jeśli mnie przyjmiecie, chętnie sobie z Wami pogawędzę. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.

Zapraszamy. Mam nadzieje, że dzidzia zdrowo rośnie. ;)
Asjaa powodzenia. Dasz radę. ;)

kurde, a mi mały wczoraj spadł z łózka;( rozbił sobie nosek, i nie wiem kto głośniej płakał - on, czy ja. dziś nosek smarowany namiętnie altacetem wygląda już super, ale dzień upadku to jeden z najgorszych dni w moim życiu, serio. Aż mnie plecy i ramiona bolały jak mnie stres zaczął opuszczać. W każdym razie, nigdy już z niego oka nie spuszczę, zbyt wiele mnie to kosztowało.

Witam z rana bo Jasiowi przyszla ochota na gaworzenie:sorry2:I ciagle tylko mammma mmmmama, mamamama:-D
Cholewcia goraco w domu a ja sie boje balkon otworzyc bo u nas pelno szczypawek i nic na nie nie dziala:no:wystarczy ze tylko na chwile powiesze cos na balkonie i za chwile pelno tam tego robadztwa brrrrrrrrrrr:baffled:Moze znacie jakies sposoby albo produkty na nie?Rany, jak ja nie cierpie robali:no:
Alamiqa witaj;-)
Asjaa powodzenia i trzymam kciuki:tak:
Ewwe wyobrazam sobie co przeszlas.Mi kiedys Adas spadl z lozka i przez pol dnia nosilam go na rekach i plakalam:sorry2:Najwazniejsze ze nic powaznego sie nie stalo:tak:

hej,
Ewwe współczuję przeżyć! grunt, że małemu nic nie jest:tak::tak:

Almiqua jeju, 3 miesiące wcześniej:-( straszne:(( jak sie miewa maluszek?? synek, tak? napisz coś o Was więcej:tak:

Maciek mi tak z huśtawki się wychyla, że gdyby nie pasy, to już by leżał!!
ja dziś na 13.50 mam exam:baffled::baffled::baffled: oj, tam, jakoś to będzie. Szkoda, że nie mam takiego wyłącznika, który naciskam - i pstryk - stres wyłączony:cool::-p

Witam nową mamusie...
Sorry ale mam doła..Może tow ina pogody i zbliżającej się @...A dziecko na rower i plac zaabaw ciągnie..
Ewwe najważniejsze, że nic sie nie stalo...Ja to dziwna jestem..Jak cos takiego sie stanie to nie płacze tylko momentalnie trzeżwieje i najpierw ogladam co i jak, czy nie trzeba do lekaza, czy nie trzeba opatrzyć a ewentualnie potem w ryk..Jak na taka histeryczke to dziwne ;-)

reklama
ja na szynko, bo zaraz mam gosci.

wczoraj bylismy o pani gastrolog - powiedziala, ze jedyne co jej do glowy przychodzi to celiakia, aczkolwiek nie wszystkie objawy sie zgadzaja. ma nas zainstalowac w szpitalu na jeden dzien, zeby zrobic badania w kierunku celiakii wlasnie. musze poczyta cos na ten temat w necie, bo zielona jestem :/ moze dlatego zbytnio sie nie przejelam ;)

Do góry