Luxuorius
Moderatorka
ja mam faze na warzywa ostatnio strasznaJa pociskam Małosolne, mąż mi zrobił w sobotę cały baniak [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam faze na warzywa ostatnio strasznaJa pociskam Małosolne, mąż mi zrobił w sobotę cały baniak [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Ja tak mam za każdym razem w ciąży [emoji23] warzywa i owoce.ja mam faze na warzywa ostatnio straszna![]()
Ja tak mam za każdym razem w ciąży [emoji23] warzywa i owoce.
Mięso za to niebardzo.
Wczoraj zjadłam mielonego to był szok, mąż robił obiad i żeby mu przykro nie było obiecałam że choć spróbuję! No i nawet niewiem kiedy zjadłam całego [emoji108], ale mimo wszystko dziś już ich nie tkne, bo nasmazyl na dwa dni [emoji6].
Mam mdłości jak pomyślę o czymś tłustym typu boczek, żeberka itp.
A na kabanosy, kiełbasy i wędliny patrzeć nie mogę.
na wedliny nadal nie moge patrzec, odpycha mnie od nich,ale mieso zaczelo mi wchodzicJa tak mam za każdym razem w ciąży [emoji23] warzywa i owoce.
Mięso za to niebardzo.
Wczoraj zjadłam mielonego to był szok, mąż robił obiad i żeby mu przykro nie było obiecałam że choć spróbuję! No i nawet niewiem kiedy zjadłam całego [emoji108], ale mimo wszystko dziś już ich nie tkne, bo nasmazyl na dwa dni [emoji6].
Mam mdłości jak pomyślę o czymś tłustym typu boczek, żeberka itp.
A na kabanosy, kiełbasy i wędliny patrzeć nie mogę.
chlopakHej jestem po USG.
Zgaduj zgadula, chłopak czy dziewula?
![]()
Z tym mięsem mam podobnie. Na początku ciąży to sam zapach mnie odrzucał. Teraz trochę lepiej, bo od czasu do czasu coś mięsnego zjem, ale nie tak często. U mnie również rządzą warzywa i owoce. U siostry jak byłam na grillu, to wyzarłam wszystkie pomidory, a kiełbaski ledwo co tknęłam[emoji12]na wedliny nadal nie moge patrzec, odpycha mnie od nich,ale mieso zaczelo mi wchodzic
Nie buduj napięcia, tylko pisz co tam w brzuszku rośnieHej jestem po USG.
![]()
Przeczucia miałaś na dziewuche!!Hej jestem po USG.
![]()
Ja mam to samo. Wędliny nie istnieją. Wmusiłam w siebie ostatnio kawałek kurczaka. Ale za to owoce i warzywa jem na potęgę.
A przez Was teraz muszę wymyślić pretekst żeby się wymknąć z pracy po małosolne!!!! Cała w ślinie po Waszych postach o ogórkach siedzę!