Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakie ciasto bedziec piec?a mi mąż wczoraj sprezentował poduszkę dla ciężarnych, w nocy przetestowana i już dawno mi się tak super nie spało. Polecam.
u nas znów gorąco, muszę szybko upiec ciasto, żeby piekarnikiem temperatury dodatkowo nie podkrecac:]

a mi mąż wczoraj sprezentował poduszkę dla ciężarnych, w nocy przetestowana i już dawno mi się tak super nie spało. Polecam.
u nas znów gorąco, muszę szybko upiec ciasto, żeby piekarnikiem temperatury dodatkowo nie podkrecac:]
powiedzielismy, ze zostanie Nataniel i koniec a my jej nie komentowalismy imion dla jej corekmoze tez te upaly go mecza w jakis sposobDzień dobry
Za to ja nie wiem co się dzieje z moim, czy jakiś skok rozwojowy, czy coś. Po pierwsze bardzo marudny, a po drugie ma problem ze spaniem. Wczoraj wieczorem nie mógł zasnąć do północy. Myśleliśmy, że w związku z tym pośpi sobie rano, a tu guzik, obudził się o 7.![]()
ja mialam starcie z bratowa, wprost nam powiedziala, ze imie Nataniel sie jej nie podoba i mamy dac Marcel, bo jej takie podoba! tak sie wkurzylam, ze myslalam, ze ja rozszarpiepowiedzielismy, ze zostanie Nataniel i koniec a my jej nie komentowalismy imion dla jej corek