reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudniowe mamy 2016

Myślę ze przeżyje jak zjem raz na pol roku :D i nic mi nigdzie nie wyrosnie. W sumie nawet nie chce mi sie czytac o tym wszystkim bo musialabym wszsytko samej hodować itd. A ze ja i tak musze calymi dniami sie ze wszystkim kontrolowac to posmakuje sobie mojego szczurka na obiad :D

Lecę małego odebrac z przedszkola bo maz dluzej w pracy zostaje. Mam nadzieje ze bedzie w jednym kawalku.

Dzwonilismy dzis do szpitala i potwierdzilismy termin przyjecia małego na oddział ze mna. Jeszcze tylko skierowanie od pediatry i możemy sie pakowac. Mam nadzieje ze nie bedzie nam robic problemu z wystawieniem tego.

reklama
Witamy sie I my.
Weekend spedzilismy organizujac czas dla malego. Coraz Bardziej teskni za starszym bratem. Dobrze ze to juz prawie koniec.w piatek mamy w planach wystartowac na Polske. Wiec juz bedzie mogl sie cieszyc bratem.
Na poniedzialek tez staram sie u mowic na 3d/4d we Wroclawiu. Chce zalatwic wszystkie wazne sprawy na poczatku. Bo chce kuzwa upewnic sie co do tej mojej Lenki. I zaczac po lempeksach latac w Pl.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Juz sie doczekac nie moge.

Co do ryby ja sie na nich nie znam .nigdy ich nie lubialam [emoji23][emoji23]
Sa dwa gatunki wogole jakie tykam.
Dorsz I losos dziki I to tylko przygotowany przez mojego Jarka bo on wie jak ma to zrobic zebym wogole rybe zjadala.

Ostatnio gadalysmy o nocnikach grajacych!!!!! I nabijalam sie jak to pozniej przy kupie matka musi stac I spiewac dziecku.
No a wczoraj moj przyniosl wlasnie taki kibelek grajacy Fisher price.
Rece opadaja moje dziecko nie ma jeszcze nic ani wozka ani poscieli ani lozeczka czy ubranek ale kuzwa kibel grajacy ma [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Pytam sie a po co nam dla noworodka kibel a Jarek do mnie " a ja niunia promocja byla to wzielem a co zle zrobilem"
Ehhh no mowie ok ok ale czy nie bylo promocja na lozeczka kololyski bujaczki czy chocby ciuszki?
Na to moj maz " no bylo kotek pelno tego ale ja wiem co ci bedzie sie podobac? A kibel fajna sprawy co nie? "

No tak ! Faceci!!!!!

Mysle zaczal sie wkrecac w wyprawkowe szalenstwo, zaczelo docierac do niego ze czasu nie az tak Duzo I taki dumny z tym nocnikiem przyszedl do domu, ze nie chcialam go zziemiac ze troche od dupy strony te zakupy zaczol Robic. Wiec pochwalilam go za udany zakup dla dzidzusia.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha dobre :D [emoji23]

Aneta ee to jak raz na pół roku jesz to spoko. Ja jem rybę co piątek więc po prostu zwracam uwagę na jakość. Na zdrowie! :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Myślę ze przeżyje jak zjem raz na pol roku :D i nic mi nigdzie nie wyrosnie. W sumie nawet nie chce mi sie czytac o tym wszystkim bo musialabym wszsytko samej hodować itd. A ze ja i tak musze calymi dniami sie ze wszystkim kontrolowac to posmakuje sobie mojego szczurka na obiad :D

Lecę małego odebrac z przedszkola bo maz dluzej w pracy zostaje. Mam nadzieje ze bedzie w jednym kawalku.

Dzwonilismy dzis do szpitala i potwierdzilismy termin przyjecia małego na oddział ze mna. Jeszcze tylko skierowanie od pediatry i możemy sie pakowac. Mam nadzieje ze nie bedzie nam robic problemu z wystawieniem tego.

Aneta masz juz wybrana klinike gdzie bedziesz rodzic? Bylas sie juz meldowac ?
Kuzwa mi kazal isc po 24 tyg juz sie zameldowac I powypelniac wszystkie papiery . Pewnie boja sie ze u mnie wszystko sie moze zdarzyc [emoji23] bo to troche szybko cos mi sie wydaje.kolexanka ok34 tyg musiala sie meldowac. A tobie kiedy kazal?

Aneta masz juz wybrana klinike gdzie bedziesz rodzic? Bylas sie juz meldowac ?
Kuzwa mi kazal isc po 24 tyg juz sie zameldowac I powypelniac wszystkie papiery . Pewnie boja sie ze u mnie wszystko sie moze zdarzyc [emoji23] bo to troche szybko cos mi sie wydaje.kolexanka ok34 tyg musiala sie meldowac. A tobie kiedy kazal?

Powiem Ci kochana ze jestem na etapie wybierania. Jak teraz bede z synkiem w szpitalu to zobacze czy maja tam porodowke. Jesli tak to moze tam a najlepiej wolałabym tam gdzie syna urodziłam i gdzie teraz w maju lezalam. 10 min od domu ciotka mieszka 5 min od szpitala latwo syna podrzucic no i maja cala moja historię co i jak podczas porodu. Minus ze nie maja tam oddzialu neonatologii a to bardzo wazne bo np moj syn w 2 dobie musial miec antybiotyk i lezal pod kroplowka.

Ja Überweisung do szpitala na Geburtsplannung dostane dopiero tak jak wszyscy tutaj w 35 tyg. Wczesniej mnie ogladac nie będą chcieli. Pewnie u ciebie jest inaczej bo masz zagrozenie wczesniejszym porodem czy cos.

No dziewczyny ja jestem już zapisana od miesiąca. tu trzeba się zapisać po pierwszym USG. Dostałam już terminy 3 kolejnych spotkań z doktorem w szpitalu.

A jak mówicie do swoich teściów? Mi słowo mama nie przejdzie przez gardło.

No dziewczyny ja jestem już zapisana od miesiąca. tu trzeba się zapisać po pierwszym USG. Dostałam już terminy 3 kolejnych spotkań z doktorem w szpitalu.

Mamo i tato ale np moja serdeczna kolezanka mowi na pani. Mi tez ciezko przechodzi przez gardlo ale skoro maz do mojeje mamy tak mowi to i mi wypada w ten sam sposob

Powiem Ci kochana ze jestem na etapie wybierania. Jak teraz bede z synkiem w szpitalu to zobacze czy maja tam porodowke. Jesli tak to moze tam a najlepiej wolałabym tam gdzie syna urodziłam i gdzie teraz w maju lezalam. 10 min od domu ciotka mieszka 5 min od szpitala latwo syna podrzucic no i maja cala moja historię co i jak podczas porodu. Minus ze nie maja tam oddzialu neonatologii a to bardzo wazne bo np moj syn w 2 dobie musial miec antybiotyk i lezal pod kroplowka.

Ja Überweisung do szpitala na Geburtsplannung dostane dopiero tak jak wszyscy tutaj w 35 tyg. Wczesniej mnie ogladac nie będą chcieli. Pewnie u ciebie jest inaczej bo masz zagrozenie wczesniejszym porodem czy cos.

No tak wlasnie myslalam.ze pewnie chca mieć cala papierologie zalatwiona w razie co.

U nas babcia dziadek[emoji23]
Tesciowa dzwoni np I co Tam babcia slychac u was [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Czasami mamo tato sie zdarzy ! ale staram sie mowic poprostu na ty!
Maz tak samo.

reklama
Do góry