Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja tesciowa znow wczoraj gadala, ze nie przyjedzie pomoc...nie wiem co sie dzieje, ma dni, ze cieszy sie na malego a ma takie, ze mowi a mam wszystko gdzies....ehh przykro mi, mam nadzieje, ze jak sie Natan urodzi to jej sie wszystko odmieni i chetnie do wnuka bedzie ciagnac, tak jak moi rodzice, oni doczekac sie go nie moga i tylko Natus i Natanekmoja bratowa bzika ma juz na jego punkcie
![]()
u niej jak wiatr zawieje, to chyba juz wiekLux twoja teściowa brzmi jakby miała dwubiegunówke..
Listopad mamy moje drogie. Ciekawe ile z nas się rozpakuje w tym miesiącu![]()
wedlug mnie lepiej zadzwonic do tesciow, ze maja przyjsc dzien po porodzie, badz przygotowana, ja tez bym nie chciala zeby moi rodzice i tesciowa mnie taka wymarnowana ogladaliCo do odwiedzin w szpitalu to u mnie napewno beda rodzice Ale już zapowiedzieli żebyśmy zadzwonili dopiero jak się urodzi bo jak byśmy zadzwonili że akcja się zaczela i jedziemy do szpitala to zawału by dostali a tata tak by prol do szpitala ze pewnie wypadek by spowodował z nerwówno i tesciowie z siostrą meza. Tylko tak się zastanawiam czy pozwole przyjsc tesciom od razu czy np na drugi dzień chociaż zebym nabrala sił po porodzie a nie wyglądała jak wymymlana i wypluta
![]()