Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
współczuję.. my to ostatnio przechdziliśmyidz do lekarza, popros o syrop Diphergan. u nas podziałało od razu a corka tez sie dlugo meczyla a moglam isc od razu do lekarza
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A jesc nie musi, przynajmniej kilka godzin niech zoladek odpocznie. Pić musi
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wafle, herbatniki, chrupki kukurydziane, biszkopty. I duzo plynów. Dzieciom podobno najlepiej podawac do picia to na co mają ochote zeby po prostu pily, bo nawet jak pozniej zwymiotuja, to juz tam cos w tym organizmie zostanie. Niekiedy ciezko zmusic dziecko do wypicia herbaty mietowej czy rumiankowej niestety, a rumianek dziala łagodząco na żołądekDzięki za radypóki co dzisiaj nie wymiotował, więc zobaczę jeszcze dzisiaj jak to się rozwinie i jak będzie trzeba to będziemy działać wspólnie z lekarzem, ale mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby..
Co do jedzenia to wiem, dlatego go nawet nie namawiam, tylko pić mu każe żeby się nie odwodnił..zastanawiałam się co na obiad lekkiego zrobić, ale nie wiem czy będzie jadł..kupię w razie co jakieś krakersy, może wafle ryżowe żeby były pod ręką jakby na coś miał ochotę..
Krasnal szarlotka sypana dla ciebie.
*Warstwa startych jabłek z cynamonem
*Warstwa cukru
*Warstwa kaszy manny
*Warstwa masła w wiórkach
Powtórzyć warstw tyle ile masz jabłek.
Zapiec pół h w piekarniku.
The end
[emoji13] [emoji23]Mama instruktorka wszystkich grudniówek z coraz większym wachlarzem rad [emoji106][emoji106][emoji123][emoji123][emoji170][emoji847]
![]()
dzis Ty rozbilas moj bank smiechu!Drogie Panie, oto moja tarta z jabłkami! Doskonała wyszłajakby ktoś chciał przepis:
Pokroić jabłka
Nagrzać piekarnik
Zrobić kruche ciasto
Zamrozić je i później spróbować rozwalkować![]()
Po trzech próbach wałkowania olać temat i zjeść surowe jabłka![]()
![]()
Koniecznie w wyrku!!![]()
![]()