Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry![]()
Jestem za jeśli Ty chcesz of kors.
Ja bym się nie przejmowała. Często sny są odzwierciedleniem naszych lęków. Mi już się śniło, że rodzę bliźniaki (a jest na 100% jedno)
nam na starym mieszkaniu sie probowali wlamac do auta by ukrasc radio, ale im sie nie udalo, natomiast inne auta z blokow obok obrabowali, zobacz jacy ludzie potrafia byc, szokHej kochane, witam Nowe Mamuski
A ja dzisiaj miałam super pobudke. .. o 7 dzwoni do mnie mój prawie mąż,że mam w aucie wybita szybę i rozwalone kartony z ulotkami. .. i w związku z tym zamiast jechać do pracy to siedzę sobie w domu i czekam na tel z serwisu żeby mi szybę wymienili....
No co za debile tu mieszkają. To już drugi raz z tym ze rok temu jak mi się włamali do auta to na ponad 3tys nakradli i dzisiaj to co najwyżej kilka herbatek owocowych [emoji23] no i mi chyba wolny dzień zapewnili .... ehhhh oby karma do nich wróciła bo go na bank ktoś kto mnie obserwuje i wie,że jestem przedstawicielem...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

No masakra jakaś. Wiecznie ktoś nam zastawia garaż wiec ja nie parkuje na swoim miejscu przed garażem tylko kuzwa gdzieś dalej i nie mam auta pod oknem a złodzieje to wykorzystują.... całe szczęście wprowadzamy się stąd niedługo i będę miała spokój. Jak można być takim człowiekiem no masakra....nam na starym mieszkaniu sie probowali wlamac do auta by ukrasc radio, ale im sie nie udalo, natomiast inne auta z blokow obok obrabowali, zobacz jacy ludzie potrafia byc, szok![]()
Czarownica przykro mi że cie to spotkało
Madzia a jakie składniki ma voltaren? Lepiej ziołowym amolem się nasmaruj.
mozna, bo ludzie mysla, ze znajda w aucie jakies kosztownosci i sie czesto myla, bo ludzie nawet radio potrafia zabrac do domu nim zaklucza autoNo masakra jakaś. Wiecznie ktoś nam zastawia garaż wiec ja nie parkuje na swoim miejscu przed garażem tylko kuzwa gdzieś dalej i nie mam auta pod oknem a złodzieje to wykorzystują.... całe szczęście wprowadzamy się stąd niedługo i będę miała spokój. Jak można być takim człowiekiem no masakra....
To mnie pocieszyłaś, że jest szansa, że to niedługo przejdzie, bo taki ból głowy strasznie potrafi humor zepsuć.Ja tez tak mam ostatnio. Pamietam ze w pierwszej ciazy na tym etapie tez tak mialam a potem mi przeszlo. Dzis juz od 5 boli mnie glowa ledwo oczy otworzylam
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję. Nieźle potrafią takie wydarzenia człowiekowi krwi napsuć. Nam się kilka miesięcy temu włamali do samochodu i ukradli wiertarkę, którą D zostawił w środku. A ładne lata temu pamiętam, że wybili szybę w samochodzi mojej mamy i ukradli film na kasecie VHS i szpilki, które mama trzymała w samochodzie na zmianę.Hej kochane, witam Nowe Mamuski
A ja dzisiaj miałam super pobudke. .. o 7 dzwoni do mnie mój prawie mąż,że mam w aucie wybita szybę i rozwalone kartony z ulotkami. .. i w związku z tym zamiast jechać do pracy to siedzę sobie w domu i czekam na tel z serwisu żeby mi szybę wymienili....
No co za debile tu mieszkają. To już drugi raz z tym ze rok temu jak mi się włamali do auta to na ponad 3tys nakradli a dzisiaj to co najwyżej kilka herbatek owocowych [emoji23] no i mi chyba wolny dzień zapewnili .... ehhhh oby karma do nich wróciła bo to na bank ktoś kto mnie obserwuje i wie,że jestem przedstawicielem...